• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolašinac od januara u Engleskoj?

Autor mondo.ba

Defanzivac Šalkea i reprezentacije Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac ponovo je na meti Vest Bromvič Albiona u zimskom prelaznom roku.

 Sead Kolašinac na meti Vest Bromvič Albiona Izvor: MONDO/Samir Cacan
Izvor: MONDO/Samir Cacan

  Odlične partije dvadesetrogodišnjeg igrača "zmajeva", koji je u nedjelju nastupio u napadu Šalkea i asistirao za pogodak protiv Verdera (3:1) u 10. kolu Bundeslige, opet su zainteresovale engleski VBA.

Prema pisanju lista "Miror", Kolašinac je i ranije bio želja engleskog kluba, ali su "rudari" odrezali visoko obeštećenje od 10 miliona funti pa je transfer u englesku Premijer ligu propao.

Međutim, s obzirom da Kolašincu sljedećeg ljeta ističe ugovor sa Šalkeom i zasad nema indicija da bi uskoro mogao da bude produžen, jedini način da klub iz Gelzenkirhena zaradi novac na fudbaleru BiH je da na zimu naplati odštetu.

U suprotnom, po završetku sezone bh. defanzivac bi bio slobodan u izboru nove sredine, što se nikako ne dopada sportskom direktoru bundesligaša Kristijanu Hajdelu. "Sead je dijete Šalkea i želimo da ga zadržimo".

Kolašinac je dosad u medijima bio povezivan sa Liverpulom i Mančester junajtedom, a nastupao je u dresu "zmajeva" na Mundijalu 2014. godine u Brazilu.

U istoriju svjetskih prvenstava je ušao kao strijelac najbržeg autogola u istoriji grupne faze takmičenja u duelu protiv kasnijeg finaliste Argentine (2:1).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC