• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne mora uvijek crno, može i ovako!

Autor mondo.ba

FK Sarajevo zahvalio se novom premijerligašu iz Republike Srpske na sjajnom dočeku u Krupi na Vrbasu.

 FK Sarajevo zahvalnica FK Krupa Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Navikli smo na loše vijesti sa terena u BiH, svađe i prepirke čelnika klubova preko medija, međutim, evo i jednog svijetlog primjera,

Novi premijerligaš BiH, ekipa Krupe na Vrbasu, u subotu je dočekala Sarajevo u okviru 15. kola PLBIH, a Sarajlije su osim pobjede 1:0 i tri boda kući odnijele i snažne utiske sa ovog gostovanja.

Trener Mehmed Janjoš odmah se poslije utakmice zahvalio na lijepom dočeku, a to je učinila i uprava zahvalnicom upućenom na adresu FK Krupa.

Njihovo obraćanje svojim domaćinima prenosimo u cjelosti:

Poštovani, kolektiv Fudbalskog kluba Sarajevo koristi priliku da Vam se ovim putem zahvali za izvrsnu dobrodošlicu na subotnjoj utakmici 15. kola BH Telecom Premijer lige, u kojoj su se sastala naša dva kluba.

Ponosni smo što smo bili dio fudbalskog spektakla koji ste priredili na gradskom stadionu u Krupi na Vrbasu, a koji je odisao fer i sportskom atmosferom.

Dobrodošlicu koju ste priredili upoznavajući publiku na stadionu sa tradicijom i uspjesima FK Sarajevo je nešto novo na našim terenima i treba da posluži kao primjer svim sportskim radnicima i kolektivima, kako u našoj državi, tako i u regiji i svijetu.

Upućujemo vam iskrene čestitke ispred kolektiva Fudbalskog kluba Sarajevo na besprijekornoj organizaciji i izražavamo duboku zahvalnost na odličnom gostoprimstvu, u nadi da će i naredni susreti između naša dva kluba proteći u sportskom nadmetanju na zelenom terenu i prijateljskoj atmosferi van njega, te kao takav biti pozitivan primjer fudbalskih utakmica u našoj ligi“.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gradski stadion u Krupi Na Vrbasu

Ahahaha

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC