• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakav meč: 6:7, 3:6, 7:5, 6:2, 22:20!?

Autor mondo.rs

U 38. godini, sa 211 centimetara visine, Karlović se pet i po sati borio za "kambek" posle 0:2 i uspeo. Odservirao je 75 asova.

(20) Ivo Karlović – Orasio Sebaljos 6:7 (6:8), 3:6, 7:5, 6:2, 22:20, posle pet sati i 22 minuta teniskog mučenja u Melburnu.

Ali, 37-godišnji dva metra i 11 centimetara visoki hrvatski div nije ni pomišljao da odustane, iako je samo poslednji set trajao dva časa i 41 minut.

U epskom meču, jednom od najdužih svih vremena, napravio je "kambek" posle 0:2 i plasirao se u drugo kolo Australijan opena, u kom će se sastati sa dobitnikom "vajld karda", 23-godišnjim australijskim teniserom, Endrjuom Vašingtonom, koji je 194. na ATP listi.

Ali to je u ovom trenutku manje važno – važno je ono što su od popodneva do večeri u Australiji radili Karlović i Sebaljos. Argentinac je skoro pet i po sati ostao u meču uprkos činjenici da je Karlović odservirao 75 asova (!?), a ukoliko vam je za osvajanje gema potrebno četiri poena, lako se može izračunati da je Hrvat asovima upisao 18,75 gemova na semafor, odnosno puna tri seta bez da je rival pipnuo lopticu!


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC