• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dokle ćete gospodo? Mbape pomutio razum!

Autor mondo.rs

Real Madrid namerava da ponovo obori transfer rekord. Kilijan Mbape je pik, a cena je bezobrazna, baš...

Kilijan Mbape zaludeo je svet i pomutio razum vlasnicima najbogatijih klubova sveta!

Fenomenalni mladi napadač Monaka bio je centralna figura dvomeča protiv Mančester sitija, a nakon tog duela cena na tržištu skače mu iz dana u dan.

Već sada je jasno da će Mbapea moći da priušti samo klub koji je spreman da plati više od 100 miliona evta. Prvi u redu su Barselona i Real Madrid.

Španski velikani ne žele da im takav talenat, sa samo 18 godina, promakne, pa ugledni listovi "Marka" i "As" u izdanju od srede, donose naslove u kojima mladog francuskog reprezentativca već vide kao budućeg "kraljevića" i najboljeg fudbalera sveta.

Da se Real ne šali potvrđuje i saznanje iz izvora bliskih "Santjago Bernabeu" da je "kraljevski klub" spreman da sruši sve rekorde kada je u pitanju transfer odšteta.

Mbape je za Monako odigrao 32 utakmice i postigao 11 golova, a čak 19 namestio. Ali, sliku o sebi koju je crtao poslednjih nedelja sija posebnim sjajem: Kilijan je na devet mečeva postigao 11 i namestio pet golova!

Sve to dovelo je do toga da je od milion evra, koliko je vredeo prema "Transfermarktu" na početku sezone, stigao do deset. Međutim, cena Mbapea je na tržištu drastično veća, a sigurno će još rasti jer 18-godišnjaka traže najbogatiji klubovi Evrope.

Neverovatno zvuči, ali "As" piše da je ponuda jednog engleskog kluba od 110 miliona evra glatko odbijena. Prema navodima španskih listova, Real namerava da u Kneževinu pošalje papir sa cifrom posle koje će Monako jednostavno morati da istakne belu zastavu i klupsku kasu napuni do vrha.


Koliko je to onda - 120, 130, 150 miliona...

Šta mislite, da li će Mbape imati problem da potpiše za Real Madrid?



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC