• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKAV MALER – Dva autogola golmana (VIDEO)

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Golman Brajtona Dejvid Stokdejl sa dva postignuta autogola odgodio proslavu titule u engleskom Čempionšipu.

Fudbalski klub Brajton propustio je sinoć priliku da pobjedom protiv Norviča dva kola prije kraja obezbjedi šampionsku titulu u Čempionšipu.

Tragičar tima, koji je ranije osigurao ulazak u Premijer ligu, bio je golman Dejvid Stokdejl koji je postigao dva “bizarna“ autogola za trijumf Norviča rezultatom 2:0.

Prvo se u 18. minuti utakmice nakon udarca Aleksa Pričarda lopta odbila od prečke udarila u Stokdejlova leđa i završila u mreži.

Dvadesetak minuta kasnije, tačnije u 39. gotovo isti scenario sa istim likovima. Ponovo je Pričard šutirao, a lopta se ovog puta odbila od stative u leđa golmana Brajtona i završila u golu.

stokdejl dva autogola
Izvor: YouTube

“Ovako nešto nisam nikada ranije vidio. Takve stvari se golmanima dešavaju s vremena na vrijeme, ali ne i dva puta na jednoj utakmici. Očigledno je da ne postoji nikakva Stokdejlova krivica. On je samo pokušavao da obrani udarce, a lopta mu se odbijala u leđa i zatim u mrežu. Prije bih rekao da smo kažnjeni zato što smo dozvoljavali protivničkim igračima da dolaze na rub šesnaesterca i šutiraju“, rekao je Kris Hoton, menadžer Brajtona.

Brajton je u prošlom kolu osigurao jedno od prva dva mjesta, a time i povratak u Premijer ligu nakon 34 godine. Do kraja Čempionšipu ostala su još dva kola, a da bi osigurali pehar Brajtonu je neophodna jedna pobjeda ili da Njukasl danas ne savlada Preston.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC