• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: "Brojimo ožiljke"

Autor mondo.rs

Trener Partizana Marko Nikolić, pred prvenstveni duel sa Napretkom u nedelju, govorio i o povređenoj "radilici" Evertonu Luizu.

 Partizan Everton ne igra protiv Napretka Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Koga nema, bez njega se mora i može. Stara krilatica na koju su sportski treneri navikli i koja im je sastavni deo posla.

Zadnji vezni Partizana Everton Luiz ozbiljnije je povređen posle pogibeljnog starta igrača Vojvodine i nekadašnjeg fudbalera Partizana Filipa Malbašića u kup utakmici u Novom Sadu, pa ga neće biti neko vreme u sastavu Partizana.

Koliko?

Odgovor na to pitanje ne zna ni trener Marko Nikolić. Svakako je da ga neće biti u nedelju protiv Napretka iz Kruševca u prvenstvenom duelu.

"Everton će, nažalost, biti odustan, ne znam tačno koliko. Možda nedelju, dve, tri. Činimo sve da ga oporavimo što je pre moguće", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare uoči utakmice sa Napretkom (nedelja od 16 časova, TV prenos Arena sport 1).

Nikolić je već bio u situaciji da ne može da računa na Evertona, a njegovu ulogu na terenu, u tim slučajevima, odlično su nadomestili Marko Jevtović, Nebojša Kosović i(li) Milan Radin.

Partizan je prošao seriju jakih utakmica (tri derbija zaredom), koje su u sebi sadržavale mnogo duela, borbe, startova...

"Svi vidite kakve utakmice igramo i kakve smo tri odigrali za devet dana, koliko je tu duela, startova, trčanja, borbe, želje, što je u principu dobro jer se kroz takve utakmice napreduje. To, naravno, ostavlja trag, ali osim Evertona ćemo se prebrojati danas i sutra, pa ćemo videti kakvo je stanje tih ožiljaka koji ostaju posle utakmica", dodao je Nikolić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC