• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger bolje da ne priča koga je sve gledao...

Autor mondo.rs

Menadžer Arsenala Arsen Venger otkrio je da je aktuelna "zvezda" Totenhema bila na njegovom "radaru", ali da je na kraju odlučio da ga ne kupi. Lista takvih fudbalera je podugačka...

Sudbina Arsena Vengera u Arsenalu je još uvek neizvesna i pitanje je da li će francuski stručnjak posle 21 godine na klupi "tobdžija" napustiti London ili će produžiti ugovor.

Navijači su podeljeni oko podrške menadžeru koji je na njihovoj klupi još od 1996. godine, pa tako sa jedne strane imamo one "tradicionalne" koji smatraju da je napravio mnogo uspeha i mnogo novca od prodaje talentovanih igrača, dok sa druge strane stoji grupacija privrženija modernom fudbalu i "otpuštanju" kada nema napretka.

Francuz se svojim izjavama i ne trudi da "privoli" tu grupu navijača...

Na poslednjoj konferenciji uoči duela sa Totenhemom, koji bi mogao da završi ispred Arsenala na tabeli prvi put otkako je Venger u klubu, a komentarišući fudbalere sastava Maurisija Poketina došao je i do "zvezde" - strelca 16 golova i asistenta kod 7 pogodaka u Premijer ligi.

Delea Alija, najtalentovanijeg engleskog fudbalera!

Upravo će oko njega odbrana "tobdžija" imati najviše posla, a nije moralo tako da bude.


Venger je otkrio da je on bio na "radaru" Arsenala pre potpisa za Totenhem u zimskom prelaznom roku 2015. godine kada je on iz MK Donsa stigao za 5 miliona funti.

"Pratili smo ga, gledali smo ga više puta... Tada je igrao za MK Donse i mora se reći da se tokom ovih godina neverovatno dobro razvio u jednog kompletnog fudbalera. Opasan je, daje golove, Uspeli su da ga kupe i da mu ukažu šansu i svaka im čast na tome", kazao je Arsen Venger i tako opet iznervirao navijače Arsenala.

"Problem" je u tome što je Dele Ali samo jedan u nizu fudbalera za koje je Venger kazao da ga je pratio i želeo u Arsenalu, ali da im ga je neko drugi "ukrao ispred nosa".

Nedavno je priznao da je velika želja bio i N'Golo Kante, koji je na kraju otišao u Čelsi i postao najvažniji "šraf" na putu osvajanja Premijer lige dok je Venger kupio Granita Džaku, a Arsenalu su izmakli i sjajni fudbaleri, koje su pratili, poput Edena Azara, Luisa Suareza, Ćabija Alonsa, Anhela di Marije, Đerara Pikea...


Poznata je priča i o tome da Jaja Ture nije prošao "probu", dok je Zlatan Ibrahimović odbio da igra u prijateljskoj utakmici za Arsenal pre prelaska iz Malmea, pa je transfer propao.

Međutim, izjavio je da najviše žali za Kristijanom Ronaldom.

Kontaktirao je Portugalca i praktično sve dogovorio pre nego što je on "skrenuo levo kod Albukerkija" - pravo u Mančester junajted, kod Sera Aleksa Fergusona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC