• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nemojte se nikad kladiti protiv Kaline!"

Autor mondo.rs

Srpski reprezentativac Nikola Kalinić u veoma opuštenom razgovoru nakon osvajanja F4 sa Fenerbahčeom poručio da je ovo najvažniji trofej u njegovoj karijeri i da nikako ne sme da se kladi protiv njega.

Fenerbahče je prvak Evrope, a u tome je znatno doprineo Nikola Kalinić!

Srpski košarkaš čija je karijera iz godine u godine u usponu - odigrao je praktično savršen meč u dresu turskog tima, ne samo defanzivno, po čemu je nadaleko poznat, već i ofanzivno pošto je postigao 17 poena (6/8 iz igre).

Tome bi trebalo dodati da je sa po pet skokova i asistencija, uz jednu blokadu, zaokružio jednu "olaraund" partiju, sigurno najbolju i najvažniju ove sezone.

U opuštenom razgovoru sa reporterom televizije "SportKlub" zaboravio je na sve poštapalice i fraze koje nauče košarkaše, pa je iskreno odgovarao na pitanja i šalio se državši trofej.

"Nemojte se nikada kladiti protiv Kaline! Mnogo puta sam to pokazao", poručio je raspoloženi Nikola Kalinić.

Nije bio MVP finala, ta titula je pripala Ekpeu Judou, ali o tome ne razmišlja.


"Mnogo smo srećni jer smo mnogo radili za to, svaki dan smo razmišljali o tome...", zastao je i dodao, u stilu prethodnog odgovora: "Brate, ovo je kruna moje karijere. Presrećan sam!"

Zahvalio se posebno navijačima i govorio o odnosu sa Željkom Obradovićem.

"Mislim da smo se konačno skontali i ukapirao je šta može da dobije od mene. Ukazao mi je veliko poverenje zbog toga, posebno u Evroligi, posebno par poslednjih mečeva. Ja volim da pobeđujem, kao i on", kazao je Kalinić i dodao da mu je čestitao nakon susreta.

"Nadam se da započinjemo jednu dinastiju. Mogla je da nam bude druga titula, ali...", otela se srpskom košarkašu i psovka, što mu niko neće zameriti.


Na Bogdana Bogdanovića je na drugačiji način delovalo osvajanje trofeja, pa nije bio toliko opušten poput svog saigrača iz Fenerbahčea i reprezentacije Srbije, pa je nastavio sa diplomatskim odgovorima i uz standardne zahvalnosti navijačima i organizaciji poručio da mu je velika podrška bila porodica koja je verovala u njega.

"Uzbuđen sam i ne mogu da verujem da ovako izgleda kad se osvoji titula", kazao je Bogdan.

"Rekao sam pre F4 da sam mnogo puta gledao tu utakmicu u Berlinu, bili smo nervozni, sećam se svakog momenta i to iskustvo nam je pomoglo", dodao je on i konstatovao da mu je krivo zbog treće lične greške zbog koje je morao da presedi gotovo čitavu četvrtinu.

Mnogo se spekuliše o tome da bi mogao u NBA, ali...

"Ne, ne još... Imamo i tursko prvenstvo, prvo da se koncentrišemo na to, pa ćemo posle o tome".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC