• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zeljković za MONDO: Maletiću, ovo sam ja!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Član uprave Borca Vico Zeljković prokomentarisao je za MONDO izjavu Darka Maletića...

 Vico Zeljković za MONDO: Odgovor Darku Maletiću Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Nakon što je Zeljković optužio Starčevića i Maletića da su "ključne prepreke" da Borac dobije licencu za nastup u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, za MONDO je najprije reagovao trener Krupe, a onda i nekadašnji kapiten "Velikana iz Platonove".

Ubrzo je uslijedila nova reakcija sa Gradskog stadiona...

"Nemam problem da svima kažem jasno šta mislim ma koliko se to sviđalo nekom ili ne i ko god to bio", rekao je Zeljković na početku razgovora za naš portal.

"Maletić se pitao ko sam ja? Ja sam čovjek koji je prihvatio funkciju u Borcu kad niko nije htio i spasio klub propasti. Potom sam napravio pomoćni teren, a onda i vratio Borac u Premijer ligu BiH. Usput sam vlasnik firme od 60 zaposlenih i nikoga se ne stidim".

Potvrdio je Zeljković da nije sporno da Borac duguje Maletiću...

"Nije shvatio da mora da sačeka red, jer smo prije pola godina, morali da rješavamo ranija dugovanja. Naljutio se, a imali smo velike planove s njim jer je naš 'borčevac', ali sada teško jer je mislio da može da pljuje po Borcu. U pitanju je sujeta i mislio je da neće niko uzvratiti. Ta vremena su davna prošlost".

Prema njegovim riječima, rukovodstvo Borca u ovom sazivu zaista ima namjeru da banjalučki klub očisti od svih dugova i da napokon postane "evropski Borac".

"Dosad smo uspjšeno riješili 30 ovakvih dugovanja, pa riješićemo i preostala dva. Najkasnije do ljeta", zaključio je potpredsjednik kluba sa Gradskog stadiona.

Tagovi

Komentari 13

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

kogde

Ovaj zeljkovic ni znanja ni iskustva. Jedina kvalifikacija je sto je precednikov bliski rodjak. 60 zaposlenih koje placa ukradenim parama iz budzeta.

Lešinar

Uh, pa čitam ovu Vicinu biografiju koju izjavi u nekoliko recenica, trebao bi Vico napisati to na puno vise strana pa da izda knjigu, memoari Vice Zeljkovića. Mislim da bi knjiga bila prodavanija od one JA SAM ZLATAN od Ibrahimovića, da se uzmu dobre pare od prodaje, Kovacevic ce dovesti Murinja od tih para i eto nam Lige sampioma u BL. Kako bi to fino bilo vidjeti. "JA SAM VICO I dio"...

.urcina

zar vas nije sramota da napadate i blatite Starcevica koji je proveo u Borcu i dao i daće vise nego vi svi zajedno...a mogli bi malo da se oglase i njegovi bivsi saigraci koji sad sjede u foteljama...il ne smiju od ovog nekog....cuj on "izgradio pom teren"...a svasta

Miroslav BL

Mladiću, nisi shvatio Maletićevu konstataciju ''ko si ti'', mislio je ko si u svijetu fudbala. Nisi spasio Borac propadanja, samo si produžio agoniju. Spašavanje Borca je projekat koji treba da se sprovede u narednih 20 godina. Moj ti je savjet, nauči da poštuješ i uvažavaš igrače Borca koji su nešto napravilu u fudbalu, samo sa njima kao ambasadorima možeš da koristiš termin '' Velikan iz Platonove''.

Bl borac

Maleta momak te oduvao idi u Sarajevo

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC