• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda: Sezonske ulaznice u prodaji

Autor mondo.rs

Crveno-beli obaveštavaju javnost da su po povoljnim cenama pušteni u prodaju vaučeri za sezonske ulaznice i da će moći da ih kupe, kako je navedeno, "samo aktivni članovi kluba".

 Zvezda: Sezonske ulaznice u prodaji Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Vaučeri za sezonske ulaznice za mečeve FK Crvena zvezda od svega 3.500 dinara za severnu tribinu biće puštene danas u prodaju, saopšio je klub iz Ljutice Bogdana 1a.

"Zbog implementacije novih softverskih sistema koji će omogućiti kupovinu sezonskih i dnevnih ulaznica sa većim brojem mogućnosti, Crvena zvezda od danas kreće u prodaju vaučera za sezonske ulaznice koji će svi zainteresovani moći da kupe u servisu za članstvo, a potom ih od ponedeljka zamene za sezonske ulaznice", saopšteno je na portalu crveno-belih i dodato:

"Servis za članstvo će u sredu, četvrtak i petak (21. - 23. jun) raditi od 11 do 18 časova, i tom prilikom biće moguće kupiti vaučere za odgovarajuću tribinu. Od ponedeljka, vaučere će biti moguće zameniti za sezonske karte koje će i zvanično tog dana biti puštene u prodaju. Ova zamena je obavezna, jer isključivo sa sezonskom ulaznicom biće moguć ulazak na Stadion 'Rajko Mitić'".


Napomenuto je i sledeće:

"Sezonske karte mogu kupiti samo aktivni članovi FK Crvena zvezda".

Cene sezonskih karata za sezonu 2017/18 su sledeće:

3.500 dinara – sever
5.500 dinara – istok
6.500 dinara – zapad
60.000 dinara – VIP

*napomena: za porodične ulaznice za istok i zapad važi sledeći popust: doplata od 500 dinara za jednog, 1.000 za dva i 1.500 dinara za tri člana porodice.

"Svi prošlogodišnji vlasnici godišnjih karata mogu da ostvare popust od 500 dinara na punu cenu sezonske karte. Takođe, svi navijači koji donesu vaučere koje su dobijali na poslednje tri prvenstvene utakmice prethodne sezone, ostvaruju dodatnih 10, 20 ili 30 odsto popusta na punu cenu, ili na cenu umanjenu za 500 dinara ukoliko su i prethodne sezone imali sezonsku kartu. Ovi vaučeri ne važe jedino za porodične sezonske karte", dodaju crveno-beli u saopštenju.

Sezonske karte za sezonu 2017/18 važiće za sve prvenstvene utakmice koje Crvena zvezda igra na svom stadionu, kao i za utakmice evropskih kvalifikacija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC