• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaokret u Podgorici - cilj je opstanak!

Autor mondo.rs

Predsednik Budućnosti Dragan Bokan kaže da taj klub u narednom periodu želi da afirmiše što veći broj domaćih košarkaša.

 Zaokret u Podgorici - cilj je opstanak! Izvor: MN PRESS

Podgorička Budućnost poslednjih sezona je bila jedan od najambicioznijih klubova u regionu, bar ako su kriterijum ulaganja u tim.

"Plavi" su u svojim redovima imali reprezentativce Crne Gore, ali i skupe strance poput Šona Džejmsa, Markusa Vilijamsa, Darka Planinića...

Možda i zato što takav pristup nije doneo željeni rezultat, pošto Budućnost nikako nije mogla dalje od polufinala plej-ofa ABA lige (čak ni kada je bila prva u regularnom delu sezone, kao 2015/16), klub je ovog leta odlučio da napravi zaokret.

"Pokušaćemo da stvorimo tim sa 10 domaćih igrača i njima damo prostor. Cilj je opstanak u ABA ligi, a ne plasman među četiri", rekao je predsednik "đetića" Dragan Bokan na promociji novog trenera Aleksandra Džikića.

Kao jedan od prioriteta jedinog šampiona nezavisne Crne Gore (2007-2017), Bokan je apostrofirao i rad sa mlađim kategorijama.

Džikić je precizirao da će Budućnost naredne sezone imati najviše dva stranca - jednog na spoljnim pozicijama i jednog na poziciji "pet".

Krilni centar Danilo Nikolić (ex-Mega, Bilbao) definitivno je postao igrač Budućnosti, dok grčki AEK "koči" transfer Nikole Ivanovića.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC