• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sa skupštine Zvezde: Diskusija i novi skup u julu

Autor mondo.rs

Na Malom Kalemegdanu danas je održana sednica klupske skupštine, posle koje je izdato zvanično saopštenje.

 Sa skupštine Zvezde: Diskusija i novi skup u julu Izvor: MONDO/Mladen Šolak


Nakon rezultatski uspešne, a poslovno veoma teške godine, u KK Crvena zvezda ovog popodneva svodili su račune sezone 2016/17 i zvanično se potpuno okrenuli poglavlju "Takmičarska 2017/18".

Na redovnoj klupskoj skupštini, zatvorenoj za javnost, delegati najvišeg tela srpskog i regionalnog šampiona održavali su sastanak, na kojem je, kao i prethodnih godina, glavnu reč vodio predsednik kluba Nebojša Čović.

Sednica skupštine počela je oko 17.30 časova, a delegati su prošli osam tačaka, među kojima je i usvajanje finansijskog izveštaja.

Nakon završetka sednice, klub se oglasio šturim saopštenjem:

"KK Crvena zvezda mts održao je u ponedeljak u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, prvu redovnu sednicu Skupštine u 2017.godini.

Na Skupštini kojoj je priustvovalo 29 od 35 članova, usvojen je i dnevni red sa 8 tačaka, među kojima su bile i : donošenje Odluke o usvajanju zapisnika sa redovne sednice Skupštine u novom sazivu koja je održana 07.07.2016.godine, donošenje odluke o usvajanju finansijskog izveštaja za 2016.godinu i mišljenje ovlašćenog revizora na finansijski izveštaj kluba, takođe, i izveštaj o sportskim rezultatima za takmičarsku sezonu 2016-2017, a iznet je i plan za takmičarsku sezonu 2017-2018.

Predsednik kluba, koji je ponovo detaljno referisao kompletan finansijski izveštaj u periodu od 2011-2017.godine (prihodi i rashodi) je izneo prisutnim članovima Skupštine i informacije o akciji navijača 'doniraj i dominiraj", dok je pod devetom tačkom 'razno' vođena diskusija između članova Skupštine o različitim temama.

Takođe, na kraju prve redovne sednice prvi čovek kluba Nebojša Čović predložio je za polovinu jula (tačan termin biće objavjen naknadno) i održavanje druge redovne sednice Skupštine KK Crvena zvezda mts u 2017.godini", saopšteno je.

Posle veoma konkretnih poruka trenera Radonjića i predsednika Čovića nakon osvajanja titule, teško stanje u Zvezdi "isplivalo" je u prvi plan, kao i činjenica da su igrači crveno-belih tokom sezone primili najviše četiri plate, a šef struke manje od tri.

Dan posle odbrane naslova prvaka, na Kalemegdanu je održan sastanak igrača i članova stručnog štaba (bez Radonjića), sa kojeg je poručeno su svi igrači i treneri prema kojima postoje neizmirene obaveze izrazili želju da ostanu u klubu. Nekoliko dana kasnije, predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je na Javnom servisu rad "večitih" i najavio je da će država nastaviti da pomaže klubove.

U međuvremenu, inostrani mediji skoro svakodnevno pišu o interesovanjima bogatih evroligaša za Zvezdine igrače, a crveno-beli su se sinoć oglasili tim povodom, poručili da su u pitanju neistine i objasniili da najtraženiji trio (Jović-Dženkins-Kuzmić) ima važeće ugovore.

Aktuelni saziv klupske skupštine crveno-belih, koji se danas okupio na Kalemegdanu, izglasan je prošlog jula, kada je Čoviću poveren još jedan petogodišnji mandat da vodi Zvezdu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC