• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lebron dovodi stare "ortake" u Kavse?

Autor mondo.rs

Poznato je da je najbolji igrač Kavsa praktično i "generalni menadžer". U skladu s tim, mediji u SAD već predviđaju koga bi mogao da dovede u Klivlend.

Posle neuspešne odbrane titule, Klivlend Kavalirsi su pred novim zadatakom - "skockati" sastav za borbu protiv super-tima, Golden Stejt Voriorsa.

Lebron Džejms odmah je posle poraza u finalu ušao u teretanu i primerom pokazao da će sigurno uložiti sve što može da bi sledeće sezone vratio šampionski pehar u svoj rodni Ohajo.

Međutim, odavno je jasno da će mu za to biti potrebni i novi saigrači. Po mogućstvu - neki od najboljih u ligi. A, upravo takvi njegovi su dobri prijatelji.

S obzirom na to da se dobro zna da je Lebron Džejms odličan drug sa Krisom Polom, Dvejnom Vejdom i Karmelom Entonijem, njih trojica automatski su svrstani u najveće "mete" koje bi Kavsi mogli da naciljaju predstojećih nedelja.

Ako se dolazak definitivno slobodnog Krisa Pola ostavi po strani kao nemoguća misija, ostaje šansa da Lebron opet zaigra sa igračima koji su bili njegova klasa na draftu 2003.

Tačnije, "Kralj" bi mogao da spoji prvog pika (sebe), trećeg (Karmela) i petog (Vejda)!

"Zaista se nadam da ćemo jednom moći svi da zaigramo u istom timu pre nego što završimo karijere. Bar jednu, ako ne i dve sezone. Zapravo, odrekao bih se novca da bih učestvovao u tome", rekao je jednom prilikom Džejms.

Da li je to realno da se dogodi ove godine?

Dvejn Vejnd je član Čikaga, koji očigledno pravi novi tim i u skladu s tim bi i legenda Majamija i bivši "Bronov" saigrač, mogao da se drugi put odseli iz rodnog grada.

Isto tako, pa i još jasnije, poznato je da Fil Džekson "ne stoji dobro" sa Karmelom i da bi veliki Melov ugovor rado prepustio drugoj franšizi. Ako bi najveći NBA trener i jedan od najboljih šutera dogovorili o "izlazu" iz saradnje, čini se da Karmelova selidba u Klivlend ne bi bila nemoguća misija.

I dalje je sve teorija, ali ipak bi i ove činjenice trebalo uzeti u obzir, kao i prijateljstvo igrača koji su obeležili čitavu NBA epohu. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC