• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vuletić: Profesore Ceroviću, kada dođe vreme...

Autor mondo.rs

"Uvek mi je pravo zadovoljstvo kada se pravnim pitanjima nastoje baviti i pripadnici drugih profesija", rekao je potpredsednik Partizana.

 Vuletić FK Partizan odgovor FK Crvena zvezda Izvor: MN PRESS
Predsednik Nadzornog odbora Partizana Vladimir Vuletić
Izvor: MN PRESS

/od reportera Monda iz Slovenije/

Potpredsednik crno-belih i profesor na Pravnom fakultetu, doktor Vladimir Vuletić, priželjkuje da inicijativa FK Crvena zvezda za, kako crveno-beli kažu, "vraćanje titule iz 1986. godine", završi pred nadležnim telom Fudbalskog saveza Srbije.

Vuletić, koji je u sredu u opširnom razgovoru izneo svoje mišljenje povodom inicijative Crvene zvezde ozvaničene na Skupštini kluba, u reakciji na izjavu kolege profesora, doktora Božidara Cerovića poručio je da se nada da će njih dvojica ukrstiti argumente "kada za to dođe vreme".

"Uvaženom profesoru Ceroviću, čiji rad na polju ekonomije sa pažnjom i pijetetom pratim, želim da podvučem da mi je, kao doktoru pravnih nauka, uvek pravo zadovoljstvo kada se pravnim pitanjima nastoje baviti i pripadnici drugih profesija", rekao je Vuletić našem reporteru u Sloveniji.

"Donekle setan što nismo čuli nešto više iz domena finansija u kojoj je prof. Cerović nesumnjivo stručan, izražavam nestrpljenje da se FK Partizan, kada za to dođe vreme, pred nadležnim telom FSS argumentovano i pravnički skrupulozno pojavi kao zainteresovana strana u vezi sa zahtevima FK Crvena zvezda", dodao je.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC