• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đukić o Leonardu: Mi računamo na njega, a on...

Autor mondo.rs

Trener crno-belih Miroslav Đukić nakon ubedljive pobede nad Mačvom (6:1) govorio o važnosti dobrog ulaska u meč, ali i o Leonardu koji je preskočio ovaj meč.

 Miroslav Đukić o Leonardu: Mi računamo na njega, a on... Izvor: MN PRESS

Posle meča u Crnoj Gori protiv Budućnosti svako je mogao da "očita" zabrinutost na licu Miroslava Đukića, ali prepoznatljivi osmeh bio je vidljiviji nakon prvenstvene premijere i ubedljive pobede nad Mačvom (6:1), ekipom u kojoj je aktuelni trener crno-belih i ponikao.

Đukić je u kratkoj izjavi za TV Arena Sport poručio da je "zaista zadovoljan" zbog načina na koji je ekipa "ušla u meč" i uopšte ga "kontrolisala" nakon dobrog prvog poluvremena.

Upitan za Leonarda, najboljeg igrača Partizana koji nije trenirao pred ovaj susret i zbog toga je izostavljen iz protokala, on je kratko odgovorio da će sutra razgovarati o Brazilcu i videti da li će na njega računati za meč protiv Olimpijakosa.

Na konferenciji za medije nešto je bio opširniji povodom ovog pitanja.

"Leonardo je naš igrač. Mi računamo na njega, samo je potrebno da on računa na nas. Nije bio u sastavu jer nije bio na treningu juče. Da li će biti u sastavu protiv Olimpijakosa? Utorak je daleko. Od mene ne zavisi ništa, od Leonarda zavisi sve. Bitni su njegova želja i htenje", kazao je trener crno-belih.


U listu strelaca upisali su se Tavamba (x2), Pantić, Kosović, Đurđević i Mihajlović.

I to je obradovalo Đukića...

"Bitno je što su svi iz napada dali golove, bitno je da imamo mnogo igrača koji daju golove, da ih ne bude samo dvojica, nego da raspodelimo... Može i bolje od ovoga, uvek može bolje", dodao je on.

Trener Mačve Dragan Aničić, koji je ekipu preuzeo u 2017. godini i uveo je u Superligu, bio je nezadovoljniji epilogom ovog meča.

"Ne mogu nikako da budem zadovoljan. U prvom poluvremenu smo igrlai ispod svakog nivoa. Sve ono što nas je krasilo tokom prirprema - toga danas nije nas bilo ni 5%. Ne možete da dopustite takvih 45 munuta...", kazao je Aničić za TV Arena Sport

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC