• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ipak se povlači!

Autor mondo.rs

Antonio Kasano šokirao upravu i navijače Verone. Predomislio se drugi put u roku od šest dana i saopštio da više neće igrati fudbal.

Emotivan i nepredvidiv, kakav je bio većim delom svoje igračke karijere, Antonio Kasano (35) se pokazao i ovog leta, kada je trebalo da donese odluku o eventualnom povratku fudbalu na vrhunskom nivou.

Nekadašnji reprezentativac Italije 10. jula je potpisao za Veronu, nakon dve odigrane prijateljske utakmice saopštio je prošlog utorka da završava karijeru, a onda istog popodneva održao konferenciju za novinare, kako bi demantovao samog sebe, uz objašnjenje da mu se dogodio "trenutak slabosti".

Međutim, šest dana kasnije se ipak vratio pređašnjem stavu.

"Razmislio sam i odlučio. Antonio Kasano više neće igrati fudbal. Izvinjavam se gradu Veroni, navijačima i predsedniku. Kao 35-godišnji čovek moram da budem motivisan da bih nastavio da igram, a u ovom trenutku osećam da mi je važnije da budem blizu svoje dece i svoje supruge", poručio je momak koji je sa samo 17 godina zablistao u Seriji A u dresu Barija.

Zatim je za 30 miliona evra prešao u Romu, a kasnije ga je karijera vodila u Real, Sampdoriju, Milan, Inter i ponovo Sampdoriju.

U Veroni, koja se proletos vratila u elitno društvo, trebalo je da čini veteranski tandem napadača sa Đampaolom Pacinijem.

Predsednik "žuto-plavih" Mauricio Seti izjavio je da žali što Kasanu "glava nije na mestu", s obzirom na to da je na treninzima i utakmicama pokazao da bi bio pravo pojačanje.

"Ne možemo ništa da mu zamerimo. Očigledno je da ne može da ostane miran i staložen kao član ekipe i da želi da ostane kod kuće. Konstantno prolazi kroz uspone i padove, čas priča, čas ne progovara. Šteta, jer je fizički u zaista dobrom stanju i dobro je izvršavao sve profesionalne obaveze".

Kasano je poslednji zvanični meč odigrao 8. maja 2016. Bio je to gradski derbi u kome je Sampdorija izgubila od Đenove rezultatom 0:3.

Poslednji gol dao je 5. marta iste godine, i to baš Veroni, za koju nije dočekao da debituje u Seriji A.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC