• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hoće da sruše Jokića, a imaju najbizarniji problem ikad: Ovakvu povredu ne pamtimo u NBA, pogledajte šta se desilo

Dosta puta povrede naprave problem igračima u plejofu. Ali da se povrijedi trener? E, to još nismo imali!

 Povrijedio se trener Minesote Izvor: X/Con

Minesota Timbervulvsi su "počistili" Finiks u NBA plejofu i prvi su tim koji se plasirao u drugu rundu plejofa. Ipak, iako su rutinski savladali "supertim" sa Kevinom Durentom, Devinom Bukerom i očajnim Bredlijem Bilom ne ulaze u nastavak plejofa bez problema. Problem je povreda, ali ne igrača nego trenera.

Sjajni Kris Finč koji je digao Minesotu na potpuno novi nivo i uspio da uklopi Karla Entonija Taunsa i Rudija Gobera sa liderom na spoljnim pozicijama Entonijem Edvardsom je doživio ozbiljnu povredu desnog koljena i pitanje je kako je sada voditi ekipu. 

On je tokom meča sa Finiksom imao sudar sa svojim iskusnim plejmejkerom Majkom Konlijem. Nekadašnji igrač Memfisa i Jute je u trci za loptom potpuno previdio trenera ispred sebe, a ni Finč nije bio oprezan pa se 36-godišnji organizator igre iz sve snage zakucao u njega! Pogledajte taj momenat:

Trener Minesote je morao da bude iznesen sa terena. Prvo su ga sa parketa jedva podigli njegovi igrači, a onda je odvezen na kolicima. Kasnije je klub potvrdio da je pokidao tetivu u koljenu, a ostatak meča vodio je asistent Majka Nori koji se pojavio i na konferenciji za medije. Imaće mali predah Minesota pošto će morati da sačeka da se završi serija Denvera i Lejkersa u kojoj Nagetsi vode 3:1, ali pitanje je da li će Finč uspjeti da se oporavi dovoljno da može da vodi treninge u međuvremenu. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC