• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta sve neće uraditi, samo da odu...

Autor mondo.rs

Današnji fudbal je teško razumjeti, a lojalnost postaje privilegija odabranih.

Današnji fudbal je teško shvatiti, a termin "lojalnost" postaje privilegija retkih.

Najveće zvijezde ove igre svakodnevno iznenađuju načinima na koje pokušavaju da izdejstvuju transfere i napuste klubove gdje su stekli ime, reputaciju, milione i uopšte došli u situaciju da budu razmatrani kao velika pojačanja rivala sa raznih krajeva kontinenata.

Recimo, Pjer-Emerik Obamejang je priča za sebe. Prebrzi napadač organizovao je sam sebi "live" Instagram intervju, tokom kojeg je tražio od navijača da mu postavljaju pitanja, a kada su se na njegovom kanalu okupili tifozi Milana stvar je postala pomalo neprijatna.

As Borusije Dortmund na pitanje zašto još nije postao igrač "rosonera", koji su uveliko potrošili 189,5 miliona evra, a zaradili samo 26,7 ovog ljeta, odgovorio je bukvalno:

"Ne znam ni sam. Volio bih da se vratim, ali ako oni tamo spavaju, šta ja mogu?"

Reprezentativac Gabona stasao je u Milanu, ali je fudbalski put morao da gradi u Francuskoj i Nemačkoj, kako bi ovog ljeta postao ponovo želja sedmostrukog prvaka Evrope, ali veoma skupa želja jer Be-Fau-Be ne želi da čuje za manje od 80 miliona evra.

Zato se Milan, koji je od prošlog proljeća u rukama bogatih Kineza, okrenuo pregovorima sa Torinom oko Andree Belotija i Fiorentinom oko Nikole Kalinića.

Iako su svježe postavljeni direktori kluba, Masimilijano Mirabeli i Marko Fasone više puta priznali da je Obamejang jedan od igrača sa vrha liste želja, 31. avgust se približava, a nervoza kod Gabonca raste.

On je "uživo" na Instagramu imitirao zvaničnog spikera na "San Siru" i na italijanskom čačkao maštu tifoza riječima:

"Iiiiiiii sa brojem 7 ulaziiiii…"

Nešto kasnije, Obamejang je "lajkovao" nekoliko postova u kojima je povezivan sa povratkom u Milan, međutim osim gnjeva jedne od najvjernijih i najzahvalnijih grupa navijača na svijetu, "Žutog zida", teško da će natjerati ljude sa Vestfalena da spuste cijenu i isprate ga pozdravima ka Italiji…

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC