• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kratke novosti sa "pijace": KPB, VVD i Island

Autor mondo.rs

Do kraja prelaznog roka ostalo je još oko dve nedelje, a osim "sitnih" transfera i neobičnih glasina - već sada možemo konstatovati da neće biti oboren rekord Nejmara od 222 miliona koliko je za njegovu slobodu izdvojio PSŽ.

Još oko dve nedelje do kraja "zatvaranja" prelaznog roka!

Već smo videli neverovatne cifre koje su klubovi spremni da plate za fudbalere, na putu smo da oborimo sve rekorde, ali nakon malog zatišja koje je nastalo transferom Nejmara u Pari sen Žermen - ponovo se "zaljuljala pijaca".

Transfer dana trebalo je da bude prelazak Bleza Matuidija u Juventus, ali mu je u kasnim večernjim satima "slavu pomutio" Gilfi Sigurdson koji je prešao u Everton!

Menadžer "karamela" Ronald Kuman potvrdio je za engleske medije da je Svonsi prihvatio ponudu od 45 miliona funti za ovog fudbalera, što će ga učiniti najskupljim Islanđaninom u istoriji, a svakako aktuelizovati priče o tome "gde ide fudbal sa ovim transferima".

Sigurdson će u toku sutrašnjeg dana biti predstavljen, a ovo znači i da je Everton u ovom prelaznom roku potrošio gotovo 150 miliona, ali su dosta zaradili i na Romeluu Lukakuu (95).


Kada smo kod Engleske, trebalo bi istaći da je Čelsi krenuo u "lov" na Virdžila van Dajka i Sedrika Soareša, ali je Sautempton poslao kratku poruku da ih neće prodati nipošto!

Znatno bolju komunikaciju na nivou klub-igrač imali su Las Palmas i Kevin Prins Boateng koji je ekspresno dobio raskid ugovora sa timom sa Kanarskih ostrva iz "ličnih razloga", pa fudbaleru iz Gane oni nisu stajali na putu i odlučili su da se rastanu sa nezadovoljnim igračem.

Kontroverzni fudbaler će karijeru nastaviti u Ajntrahtu iz Frankfurta.



Najzanimljivija "glasina" dana, za koju još uvek ne može da se kaže da i je pouzdana, je da Pep Gvardiola u svoje redove želi da dovede Džonija Evansa iz Vest Bromviča.

Kada je izjavio da mu je u Mančester sitiju potreban još jedan štoper, mnogi su mislili da "puca" na mnogo veće ime, ali on je zatražio nekadašnjeg fudbalera Junajteda za kog verovatno neće biti potrebno mnogo novca da se izdvoji, u odnosu na sume koje "građani" inače troše.

Siti će ostati bez rezervnog štopera Mangale koga šalju u Inter na pozajmicu, pa samim tim i ova glasina dobija na verodostojnosti iz tog razloga.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC