• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOŠA: Ostavke usvojene, ne i finansijski izveštaj

Autor mondo.rs

Dosadašnji predsednik Upravnog odbora FK Vojvodina podneo ostavku nekoliko sati pred sednicu Skupštine pomenutog kluba. Ostavke su usvojene, ne i finansijski izveštaj.

 VOŠA: Ostavke usvojene, ne i finansijski izveštaj Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ
Dušan Mijić, desno.
Izvor: MONDO


Na sednici Skupštine FK Vojvodina usvojene su ostavke predsednika Nadzornog odbora Dragoslava Vukovića, ali i predsednika Upravnog odbora koji ju je podneo ovog popodneva.

Dušan Mijić, član šampionske generacije "stare dame" iz 1989. godine, podneo je neopozivu ostavku na mesto predsednika Vojvodine, na koje je došao u decembru prošle godine nakon odlaska Vojislava Gajića.

"Povodom dešavanja u klubu i oko njega u prethodnom periodu, podnosim neopozivu ostavku na mesto predsednika Upravnog odbora FK Vojvodina. Sportski pozdrav", naveo je u ostavci Dušan Mijić prenosi novosadski "Dnevnik".

S obzirom na to da je Mijić podneo ostavku nekoliko sati uoči sednice - to znači da nije bilo dovoljno vremena kako bi se izabralo novo rukovodstvo (predsednik i članovi UO), što to će skupštinarii učiniti na narednoj sednici, najverovatnije sledećeg petka. Takođe, novi predsednik Nadzornog odbora, umesto Dragoslava Vukovića, je Radovan Ivetić, dok finansijski izveštaj nije usvojen.



"Članovi Skupštine jednoglasno su odbili usvajanje finansijskog izveštaja, a predsednik Skupštine Milan Davidov izrazio je nezadovoljstvo uslovima pod kojima je firma “Vuković Benz” davala pozajmicu klubu (mesečna kamata od 2,5 posto), kao i zakupom vozila te firme od strane FK Vojvodina po ceni od 5.000 dinara dnevno", navodi se na zvaničnom sajtu Vojvodine.


Podsetimo, to će biti ČETVRTI predsednik u poslednjih godinu dana, pošto je u septembru 2016. godine klub napustio Zoran Šćepanović, koga je nasledio Vojislav Gajić i sponzorski pul na čelu sa Dragoljubom Zbiljićem, da bi oni podneli ostavke nakon toga što njihova verzija statuta FK Vojvodina nije prošla na sednici Skupštine.

Potom je stigao Dušan Mijić, ali i on se u novosadskom superigašu zadržao svega devet meseci, a ostavke su usledile nakon povika navijača "Uprava napolje" na utakmici protiv Spartaka (0:5).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC