• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Donald: Keln je bundesligaš - i to je dovoljno

Autor mondo.rs

"Iako nisu otvorili sezonu na najbolji način, oni su i dalje ekipa iz Bundeslige, a to dovoljno govori o njihovom kvalitetu", upozorava kapiten Crvene zvezde.

 Donald: Keln je bundesligaš - i to je dovoljno Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Sjajnu uvertiru napravili su fudbaleri Crvene zvezde pred put u Nemačku na duel sa Kelnom u drugom kolu Lige Evrope. Vojvodina je bez većih problema savladana 2:0 u derbiju 11. kola Superlige, pa ekipa u odličnom raspoloženju čeka četvrtak.

Bez obzira na odlične partije i rezultate koje ove sezone pružaju crveno-beli, kapiten Mičel Donald upozorava da ne sme doći do opuštanja.

"Oni su fantastična ekipa, imaju dosta iskusnih igrača. Iako nisu otvorili sezonu na najbolji način, oni su i dalje ekipa iz Bundeslige, a to dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Pripremamo se najbolje što možemo i fokusirani smo samo na svoju igru", izjavio je Holanđanin za klupski sajt.

Podsetimo, Keln je posle pet uzastopnih poraza u prvenstvu Nemačke, u nedelju osvojio prvi bod. I to protiv četvrtoplasiranog Hanovera u gostima - 0:0.

Za razliku od "jarčeva", Zvezda je savladala drugoplasiranu Vojvodinu, a pored Gelora Kange strelac je bio i Donald.

"Teška utakmica je iza nas, u prvom poluvremenu smo izgubili dosta lopti i zato smo morali da pretrčimo mnogo dodatnih kilometara. Ipak, postigli smo dva gola i pobedili tako da ne možemo da budemo nezadovoljni", konstatovao je vezista crveno-belih, a o svom pogotku rekao:

"Presrećan sam zbog svakog gola koji postignem. Danas sam video odličnu priliku da ugrozim golmana. Istrčao sam, Boaći je bio smiren, primetio je da dolazim i da sam potpuno slobodan i uputio mi sjajnu asistenciju. Nije mi bilo teško da sprovedem loptu u mrežu. Možda zvuči kao kliše, ali zaista mi nije bitno ko postigne gol, najbitnije je da Zvezda pobeđuje".

gol
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC