• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Meša može da odahne: Pjanić lakše povrijeđen!

Autor mondo.ba

Vezista Juventusa Miralem Pjanić samo je lakše povrijeđen na zagrijavanju utakmice Lige šampiona protiv Olimpijakosa (2:0), ali iz predostrožnosti neće putovati za vikend u Bergamo na prvenstveni meč sa Atalantom.

Navijači Bosne i Hercegovine, a vjerovatno i selektor "zmajeva" Mehmed Baždarević sinoć su se silno zabrinuli kad je saopšteno da se Pjanić povrijedio pred dvoboj sa atinskim klubom i da će umjesto njega u startnu postavu biti uvršten Urugvajac Rodrigo Betankur.

POVEZANE VIJESTI

Ali, poslije pisanja italijanskih medija, popularni Meša, kao i sve pristalice"zmajeva", mogu da odahnu jer je u pitanju samo lakša povreda mišića čije saniranje traje nekoliko dana.

Ipak, da ne bi rizikovao pogoršanje povrede vezista "bjankonera" će propustiti utakmicu protiv Atalante u Bergamu, ali bi trebao biti spreman za najvažniji meč BiH protiv Belgije na "Grbavici" 7. oktobra u kvalifikacijama za Mundijal.

Poslije ove vijesti, selektor "zmajeva" na miru može da se posveti proslavi svog 57. rođendana, a interesantno, i njegov pomoćnik Igor Janković, koji je šef skauta u banjalučkom Borcu, rodio se na današnji dan prije 36 godina.

Pa sretno Vam bilo i danas, ali i na "Grbavici".

Podsjetimo, Juve je sinoć i bez Pjanića upisao pobjedu nad Olimpijakosom sa 2:0 pogocima Gonzala Iguaina i Marija Mandžukića.

EKSKLUZIVNO NA MONDU: Golovi Lige šampiona

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC