• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak kreće iz Brizbejna?

Autor mondo.rs

Australijski mediji objavili su da će srpski teniski as od 1. januara nastupati na jakom turniru, zajedno sa Nadalom i Marejom.

Novak Đoković će posle oporavka od povrede i šestomesečne pauze početi narednu sezonu na turniru u Brizbejnu, objavili su australijski mediji.

U pitanju je turnir ATP 250 serije, na kome uvek nastupa nekoliko tenisera iz samog svetskog vrha, pa su tako za 2018. prijavljeni Rafael Nadal i Endi Marej, trenutno prvi i treći na ATP listi.

"Sportski žurnal" u četvrtak je analizirao na kom turniru bi Novak mogao prvo da zaigra, s obzirom na to da je nedavno izjavio samo da će se to dogoditi u Australiji.

Za turnir u Brizbejnu (1-8. januara) navedeno je da nosi rizik od ranog ispadanja i malog broja mečeva, s obzirom na to da će Đokoviću biti potrebno vreme da uhvati ritam posle pola godine bez takmičenja.

Prve nedelje januara na rasporedu je još Hopman kup u Pertu, na kome Novak definitivno neće nastupiti, a u nedelji pred početak Australijan opena igraju se turnir u Sidneju i egzibicija "Kujong klasik" u Melburnu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC