• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vladimir Petković pregovara sa Milanom

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Sastanak je navodno održan u Portugalu, kada je Petković u ovoj zemlji boravio sa švajcarskom reprezentacijom radi utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Prema navodima italijanskih i švajcarskih medija Masimiliano Mirabelji, direktor Milana, sastao se ove sedmice s bh. trenerom Vladimirom Petkovićem, aktuelnim selektorom fudbalske reprezentacije Švajcarske.

Pjerpaolo Marino, nekadašnji direktor Napolija, Udinezea, Atalante i još nekih italijanskih klubova insistira na tome da su takvi medijski navodi istiniti.

"Mirabelji se sastao sa Petkovićem u Portugalu. Na kraju krajeva, bilo bi zaista čudno da je tamo otputovao privatnim avionom samo da bi vratio u Milan Andrea Silvu i Rikarda Rodrigeza", rekao je Marino za italijanske medije.

Špekulacije oko Petkovićevog preuzimanja Milana pojačale su se zbog loših rezultata na otvaranju sezone u Seriji A pod vodstvom Vinćenca Montele. Sudbina sadašnjeg trenera Milana zavisi od rezultata u sutrašnjem gradskom derbiju protiv Intera u osmom kolu Serije A.

Petkoviću rad u italijanskom fudbalu nije stran, jer je od jula 2012. do januara 2014. godine trenirao Lacio s kojim je osvojio Kup Italije. Nakon toga je preuzeo reprezentaciju Švajcarske koju je odveo na EURO 2016 i tamo stigao do osmine finala. Rođeni Sarajlija trenersku karijeru počeo je u Bellinconi, a trenirao je još Malkantone, Lugano, Jang Bojs, Samsunspor i Sion.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC