• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kiza pred Čelik: Oprez i respekt (FOTO, VIDEO)

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

U 12. kolu Premijer lige BiH Borac će gostovati na "Bilinom polju" ekipi Čelika (subota, 15 časova). Pogledajte šta su u najavi meča rekli trener Banjalučana Zoran Milinković i prvotimci Uroš Mirković i Nemanja Janičić.

 Čelik Borac Zoran Kiza Milinković najava FOTO, VIDEO Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Veliki bod na "vrućem" terenu u Mostaru protiv aktuelnog šampiona Zrinjskog popravio je atmosferu u taboru banjalučkog Borca.

Osokoljeni odličnim izdanjem na stadionu "Pod Bijelim brijegom", izabranici Zorana Milinkovića drugi put zaredom će gostovati, a nakon puta u Hercegovinu, ovaj put predstaviće se navijačima u Zenici protiv Čelika.

Zeničanima ne cvjetaju ruže. Nakon 11 kola nalaze se na pretposljednjoj poziciji, a s obzirom da Borac dočekuju praktično bez pola tima, biće im izuzetno teško protiv raspoloženih gostiju.

ČELIK

Čelik meč sa Banjalučanima dočekuje bez povrijeđenih Aidina Mahmutovića, Fenana Salčinovića, Zlatka Kazazića, Dine Ćemalovića i Hrustana Kadrića. Senad Husić riješio je problem sa radnom dozvolom, ali zbog privatnih obaveza preskočiće sutrašnji meč, dok je ponajbolji igrač Žermejn Kuadio i dalje odsutan, tj. nije riješen njegov problem sa boravišnom dozvolom, pa se i dalje nalazi u rodnoj Obali Slonovače.

"Svjesni smo činjenice da je Čelik u nezavidnoj situaciji i na to smo tokom protekle nedjelje ukazivali našim igračima. Ali, zbog svih okolnosti koje ih prate i trenutne situacije, tražiće svoju šansu na domaćem terenu i to je za nas otežavajući faktor. Dobro smo ih analizirali. Vidjeli smo na utakmici protiv Željezničara da su prva dva gola primili iz prekida, odnosno penala i slobodnog udarca. Do tog momenta bili su u egalu. Zbog toga s velikim oprezom i respektom dočekujemo meč sa Čelikom", upozorio je popularni Kiza na opasnosti sa kojim se njegov tim može sresti u Zenici.

On se potom osvrnuo na prethodni meč, u kojem je Borac uspio ostati neporažen na gostovanju u Mostaru protiv aktuelnog šampiona Zrinjskog. Kako kaže, takvu igru "crveno-plavi" nastojaće da ponove i u sutrašnjem meču.

...
Izvor: MONDO/YouTube

Kada je u pitanju igrački kadar, Milinković neće moći računati na povrijeđene Gorana Galešića i Aleksandra Radulovića. Prvom je stradala zadnja loža, dok će Radulović zbog loma nožnog prsta pauzirati 20-ak dana.

Prvotimac Borca Uroš Mirković u meču prvog kola protiv Čelika bio je strijelac u pobjedi 2:0, a svi u Banjaluci nadaju se da bi nešto slično moglo da se desi i u Zenici.

"Čelik ima velikih kadrovskih problema, tako da očekujem jednu čvrstu utakmicu. Vjerujem da ćemo uspjeti da ostvarimo ono što smo planirali na treninzima u pripremi meča. Uz veliki angažman, nastojaćemo da pokažemo da Borac može do pozitivnog rezultata."

Slično razmišlja i Nemanja Janičić, koji je prikazao odličnu partiju u remiju protiv "plemića".

...
Izvor: MONDO/YouTube

Duel Čelik - Borac na programu je u subotu od 15 časova na stadionu "Bilinom polju", a pravdu će dijeliti Goran Paradžik iz Ljubuškog.

PREMIJER LIGA BIH - 12. KOLO:

Subota:

Krupa - Radnik (15:00, sudija: Adis Mulahasanović - Sarajevo)
Vitez - Mladost (15:00, Mateo Musa - Čitluk)
Čelik - Borac (15:00, Goran Paradžik - Ljubuški)
Sloboda - Široki Brijeg (17:00, Irfan Peljto - Sarajevo)
Zrinjski - Sarajevo (19:00, Elvis Mujić - Banovići)

Nedjelja:

GOŠK - Željezničar (15:00, Ermin Sivac - Zenica)

TABELA: Zrinjski 28, Željezničar 22, Široki Brijeg 22 boda, Mladost 18, Krupa 18, Sarajevo 17, Borac 17, GOŠK 13, Radnik 13, Sloboda 9, Čelik 7, Vitez 4.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC