• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Leandre Tavamba baš ljut, ali na sebe!

Autor mondo.rs

Kamerunac smatra da je loše odigrao utakmicu i da je trener mogao već u prvom poluvremenu da ga zameni. Tavamba ističe da je Partizan propustio lepu priliku da pobedi.

 Tavamba ljut na sebe nakon Skenderbeg Partizan 0:0 Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana posle utakmice u Elbasanu, gde su u trećem kolu Grupe C odigrali 0:0 protiv Skenderbega, nisu bili preterano raspoloženi.


Svesni su bili crno-beli da su u Albaniji propustili priliku da osvoje tri boda, koja bi im u drugom delu takmičenja donela znatno bolju poziciju u odnosu na Jang Bojs i albanskog predstavnika.

Smrknutog lica pred novinare je stao i Leandre Tavamba. Nenaviknuti da Kamerunca vidimo bez osmeha, prva je reagovala Biljana Obradović, portparol Partizana.

"Tale, šta ti je", pitala je robusnog napadača.

"A, vi kao ne znate šta mi je!? Stvaro ne znate?", uzvratio je Tavamba i odgovorio ljutito: "Partizan nije pobedio, eto to je".

Zatim je dao ocenu meča u Elbasanu i u njoj bio vrlo samokritičan.

"Baš sam tužan. Ovaj put na terenu nismo uradili ništa iz pripreme ove utakmice. Na prvom mestu - ja. Znam da smo dovoljno kvalitetni da na ovakvom gostovanju osvojimo tri boda, a u Beograd smo poneli jedan. Imali smo i dovoljno šansi, dok Skenderbeg nije šutnuo na gol. Verujem da ćemo u narednom meču ispraviti ove propuste", rekao je Tavamba.

Kamerunac u Elbasanu definitivno nije imao svoj dan.

"Nisam zadovoljan kako sam igrao. Imao sam veliku šansu u drugom poluvremenu, ali me je protivnik blokirao. Mislim da nisam imao dovoljno vremena za bolju reakciju, jer mi je drugi defanzivac dolazio s leđa. Nisam bio dobar, ali nastaviću da radim da bih popravio neke stvari", bio je oštar Tavamba prema sebi.

Ušao je dobro u utakmicu, ali je odjednom počeo da greši i da ima sve češće verbalne duele sa sudijom i protivničkim igračima.

"Sudija jedini zna zbog čega mi je pokazao žuti karton. Posle toga sam pao na 70 odsto svojih mogućnosti. Nisam smeo svom sbagom u duele, jer je pretila opasnost da me isključi. Trener je imao razloga i ranije da me zameni, možda još u prvom delu. Da je to uradio, ne bih se ljutio jer se moj fudbal dosta zasniva na snazi", završio je Leandre Tavamba.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC