• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Preokret Arsenala uz buđenje Ozila i Sančeza!

Autor mondo.rs

Počelo je loše po "tobdžije" golom Vejna Runija, ali...

Ni Arsen Venger, a ni Ronald Kuman ne "uživaju" veliko poverenje od strane navijača, ali s obzirom na to da su "tobdžije" ove nedelje slavile na "Gudisonu", i ostavile ih pri dnu tabele, sve je izvesnije da će Holanđanin uskoro dobiti otkaz.

Međutim, na početku meča nije tako delovalo...

Vejn Runi je postigao svoj 15. gol u karijeri protiv Arsenala i nagovestio da su bolji dani pred "karamelama", međutim pogodak Naća Monreala iz 40. minuta, kome je prethodila odlična igra gostiju, je najavio preokret.

Neko vreme ga je svojim odbranama odlagao golman Džordan Pikford, ali nije ni on bio svemoguć - inspirisaniji gosti su čekali samo do 53. minuta i gola Ozila.

EVERTON - ARSENAL 2:5 (1:1)

"Najzvučniji igrači" tima Arsena Vengera konačno su uspeli da naprave akciju koja je krunisana golom kada je Aleksis Sančez prošao po levoj strani i idealno "nabacio" loptu za Mesuta Ozila koji je odličnim "trzajem" glavom savladao fenomenalnog Džordana Pikforda.


Sve je bilo rešeno kada je Idrisa "Gana" Gaj napravio faul nad Granitom Džakom za drugi žuti karton, pa je krenuo ranije na tuširanje...

Pokušale su "karamele" da iznenade Arsenal i da dođu do izjednačujućeg pogotka, ali nakon toga je Arsenal imao šanse iz kontri, pa je jednu od njih iskoristio Aleksandar Lakazet (75') nakon odličnog dodavanja Mesuta Ozila, a potom je u i Džek VIlšir uposlio Arona Ramzija (90').

Do kraja susreta i Granit Džaka je pogodio prečku dok je Kumanova ekipa izgledala potpuno razbijeno, da bi "karamele" došle do još jednog gola preko Umara Nijasa koji je iskoristio veliku grešku Monreala i Čeha.

Nakon fenomenalnog prodora u petom minutu nadoknade, sasvim zasluženo se u strelce upisao i Aleksis Sančez...

EVERTON:
Pikford - Vilijams (od 46. Dejvis), Džagelka, Kin - Bejns, Gana, Sigurdson, Vlašić, Keni - Runi (od 75. Lukman) i Kalbert-Luin (od 75. Nijas).

ARSENAL: Čeh - Košćelni, Mertezaker, Monreal - Beljerin, Remzi, Džaka, Kolašinac - Sančez, Ozil (od 83. Kokelan) i Lakazet (od 77. Vilšir).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC