• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Ako neko može bolje...

Autor mondo.rs

Trener Partizana izjavio je da njegova ekipa nema ono što je potrebno za dobar rezultat u Evropi. O Radetu Zagorcu: "Hoće da dođe, a njegov menadžer traži 20-30.000 evra mesečno".

 Miroslav Nikolić o ostavci i Radi Zagorcu Izvor: MN PRESS

Priželjkivao je Miroslav Nikolić pobedu Partizana nad Albom, između ostalog da mu ulepša krsnu slavu, a dobio je bledu partiju svog tima, ubedljiv poraz (80:96) i na kraju čak skandiranje "Muto, odlazi" iz grla nekoliko desetina navijača.

"Došao sam ovde sa željom da nešto napravimo, ali u Evropi - teško. Pogledajte malo ko igra za nas. To su sve 'bek-ap' igrači. Ja pokušavam od Marinkovića da napravim lidera, guram Pecarskog, kao što sam tokom čitave karijere gurao mlade igrače... Dovodili smo pojačanja u hodu... Ja drugačije ne mogu. Ako neko može bolje, nije problem da ja odem".

Videlo se da iskusnog stratega pogađaju ovakvi Partizanovi nastupi, u čijem korenu je, kao i ranije ove sezone, slaba odbrana.

Nikolić je rekao da u njegovom timu ima dosta igrača koji igraju slabu individualnu odbranu, onih koji nisu obučeni da igraju odbranu, ali i da je protiv Albe zatajila timska odbrana.

"Ovo uopšte nije bio dogovor, da idemo igračima Albe ispod bloka i puštamo šuteve. Malo nas je stigao umor i nismo bili pravi. Oni su nas dobro skenirali, tako da u napadu nije ništa funkcionisalo, dok smo u odbrani bili katastrofalni", bez uvijanja je pričao Miroslav Nikolić.

On je još naveo da su neki igrači neiskusni, da je Samjuels i dalje nespreman, da neki "prvo gledaju koš" i u Evrokupu "igraju za statistiku".

"Šta da radite kada imate trojicu-četvoricu takvih? Ja sam se zato i opredelio da igramo kontru i sekundarnu kontru, da idemo na koš više".

Nikolić je na kraju samoinicijativno prokomentarisao izjavu Radeta Zagorca od prethodne večeri, kada je u emisiji TV Arena sport rekao da želi da dođe u Partizan.

"Ne interesuju ga pare, hoće da dođe, a njegov menadžer traži 20-30.000 evra mesečno. On je dobar igrač, ja ga poštujem, ali mi nemamo te pare".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC