• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đukić: Zvezda nije patentirala taj slogan

Autor mondo.rs

Trener Partizana Miroslav Đukić reagovao na negativne komentare u vezi sa spotom i sloganom koji je izgovorio pred meč protiv Jang bojsa. "Ovde se od svega pravi rijaliti! Važnije je ko je s kim spavao, nego ko je kako igrao", kaže on.

 Miroslav-Djukic-Partizan-je-zivot-ostalo-su-sitnice Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Mnogo bure i negativnih reagovanja navijača Partizana izazvao je motivacioni spot (ili je bar bio zamiščjen da bude takav) snimljen pred meč protiv Jang bojsa u Ligi Evrope, u kojem je trener crno-belih izgovorio: "Partizan je život, ostalo su sitnice".

U navijačkom svetu taj slogan se smatra "zvezdaškim", a navijači Partizana su zamerili marketing sektoru kluba što je dozvolio da se to dogodi i da je moglo da bude upotrebljeno mnoštvo drugih slogana, koji se vezuju za "partizanovce".

Đukić
Izvor: YouTube


O tom "gafu" novinari su danas pitali Đukića, koji je ovako odgovorio:

"Partizan je imao bitnu akciju (dobrovoljno davanje krvi, prim. aut.). Da ste malo više stavili akcenat na tu akciju... ona je mnogo lepša od slogana. Inače, ušao sam u registar patenata i nisam video da je Zvezda imala taj slogan patentiran".



Na to se nadovezala portparol kluba Biljana Obradović: "Nama ovde u klubu Partizan i jeste život".

Đukić je nastavio u nešto oštrijem tonu:

"Mi od svega ovde pravimo 'Zadrugu', nekakav rijaliti program. Nije bitno ko je kako igrao, nego ko je s kim spavao. Pre 20 godina imao sam mnogo prijatelja među novinarima, danas nemam nijednog. Kad sam bio igrač to je bilo divno vreme, novinari su hteli su da izvuku iz mene pozitivne vrednosti I da to stave pred ljude. Sad sam se distancirao od novinara. Danas hoće da izvuku najlošije iz mene i takav sistem vrednosti ovde pravimo. Danas novinarstvo ide u smeru... u kojem ja ne želim da učestvujem. Izolovao sam se potpuno, ne uzimam nijednom novinaru telefon. I ovo (konferencija za medije) dođem zato što moram, to mi je obaveza. Ok, učestvovaću dok moram, ali to nije deo mene, ne želim da budem deo tog cirkusa koji se pravi. Kad bih želeo da učestvujem u rijalitiju ja bih bio deo toga".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC