• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Splitski gradonačelnik "odjavio" Davora Šukera

Autor mondo.rs

Gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara odbio je sastanak u Zagrebu sa vrhom hrvatskog fudbala a u vezi sa pokretanjem izgradnje fudbalskih terena. Poruka: "Sad si se setio...".

 Splitski gradonačelnik "odjavio" Davora Šukera Izvor: MN Press/arhiva
Stanić, Prosinečki, Šuker, Šimić (iz 1998. godine)
Izvor: MN Press/arhiva

Odavno traje netrpeljivost navijača splitskog Hajduka prema vrhuški Hrvatskog fudbalskog saveza. Zameraju čelnicima hrvatskog fudbala na tome da favorizuje Zagreb, da zanemaruje ostale gradove, da "alfa i omega" zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić vuče konce u svemu, pa tako i u nacionalnom timu.

Pred izbore za predsednika Hrvatskog fudbalskog saveza, sadašnji predsednik Davor Šuker dobio je opoziciju, koju predvodi njegov bivši saigrač iz reprezentacije Dario Šimić, koji ima podršku Gorana Vlaovića i Marija Stanića.

A Šuker je danas dobio "šamar" iz Splita. Naime, fudbalska vlada Hrvatske poslala je poziv gradonačelniku Splita da dođe u Zagreb i razgovaraju o pokretanju izgradnje fudbalskih terena u dalmatinskom gradu.

Ali, gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara poziv je odbio:

"Poštovani gospodine Šuker, primio sam vaše pismo, pa ovim putem potvrđujem da ni ja, ni bilo koji drugi predstavnik Grada Splita neće učestvovati na predloženom sastanku. Razlog našeg nedolaska je i više nego očigledan, budući da u poslednjih pet godina niste pokazali bilo kakav interes za stanje fudbalske infrastrukture u gradu Splitu. Štaviše, s obzirom da je u toku kandidatura za predsednika HNS-a smatram nepristojnim, neposlovnim i nelegitimnim pozivati na ovakve razgovore 10-ak dana uoči izbora (22. decembar). Ovoj važnoj temi valja pristupiti sistematski, sa elaboratima i finansijskim planovima, što vi niste učinili. Smatram da će po završetku izbora za predsednika HNS-a, predsednik i vođstvo saveza imati legitimitet za razgovore i obećanja u vezi sa navedenom tematikom".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC