Kao sestre! (FOTO)

Autor:

Naomi Kembel je na dodeli Britanskih modnih nagrada bila u sjajnom društvu.

0
A- A A+

Na crvenom tepihu pojavila se sa mamom, Valeri Moris (66) i potvrdila da jabuka ne pada daleko od stabla - da ne znamo da joj je to mama, glatko bi mogle da prođu kao sestre.

Lepotice su blistale u crnom, Valeri u odelu, s dijamantskom ogrlicom i crnim krznom preko ruke, Naomi u plišanoj uskoj bluzi bez rukava i interesantnoj dvoslojnoj suknji.

Pogledajte fotografije:

Ipak, majka i ćerka nisu oduvek bile u sjajnim odnosima...

Valeri je Naomi rodila kad je imala svega 19 godina, a pošto je sanjala o karijeri plesačice, putovala je svetom u potrazi za boljim životom, dok su se drugi brinuli o njenoj devojčici.

Kasnije su se zbližile, pa se povremeno mogu videti zajedno i u ovakvim prilikama, na crvenom tepihu.

Nego, da se vratimo na Modne nagrade. Evo ko je dobio priznanje:

Ove godine, nagrađeni su, između ostalih, Kristofer Bejli za izuzetan doprinos britanskoj modi, Krejg Grin je britanski dizajner godine kad je u pitanju muška moda, za žensku modu priznanje je otišlo u ruke Džonatana Andersona.

Specijalno priznanje za inovacije dobila je Stela Makartni, dizajner godine je Raf Simons, model godine Advoa Aboa, a Donatela Versaće je - ikona stila.

Na crvenom tepihu društvo su joj pravili Luis Hamilton, vozač Formule 1 i Konor Mekgregor, prvak lake kategorije UFC-a. Ma, samo nek "šljašti":

Ostale vijesti