• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Smenjen Muta Nikolić, Čanak već na treningu!

Autor mondo.rs

Miroslav Nikolić, posle serije loših rezultata, više nije trener Partizana. Njegov naslednik će, prema saznanjima MONDA, biti Nenad Čanak, koji se večeras pojavio i na treningu crno-belih.

 Smenjen Muta Nikolić, Čanak već na treningu! Izvor: MN PRESS

Partizan u nastavak sezone ide sa novim trenerom!

Miroslav "Muta" Nikolić smenjen je nakon sastanka sa predsednikom Ostojom Mijailovićem i najužim rukovodstvom Partizana zbog serije loših rezultata, potvrđeno je iz kluba. Crno-beli su izgubili osam od poslednjih devet mečeva u svim takmičenjima...

Nikoliću je ovo bio drugi "mandat" u Partizanu, u kom je prethodno radio devedesetih godina, a početkom jula ponovo je seo na klupu crno-belih i potpisao ugovor do 2020. godine.

Prema saznanjima MONDA, novi trener će biti Nenad Čanak (41), dosadašnji trener Spartaka, koji je prethodno bio pomoćnik Aleksandru Džikiću i samostalno vodio Partizan na nekoliko mečeva u njegovom odsustvu, uključujući i finalni turnir Kupa Radivoja Koraća.

Buduci trener #kkpartizan Nenad Canak posle treninga na sastanku sa Kecmanom, Matovicem i Todoricem

A post shared by MONDO (@mondoportal) on



Sastanak Upravnog odbora Partizana je u četvrtak (15 časova) i na njemu će Čanak zvanično biti i imenovan za novog šefa stručnog štaba.

Čanak je u Partizanu igrao u dva navrata (1992-94 i 1999-2003), dok mu je posao u Subotici prvi samostalni pošto je kao pomoćnik radio još i u Megi i mladoj reprezentaciji Srbije.

Mladi trener je večeras i posetio trening Partizana u "Pioniru", na kom su bili prisutni i Ostoja Mijailović, Dragan Todorić i Mlađen Šilobad, a koji je vodio dosadašnji pomoćnik Aca Matović.

Izvor: MN PRESS


Matović, koji je ranije radio u mlađim kategorijama Partizana, će crno-bele voditi i u sutrašnjem meču Evrokupa protiv Bilbaoa, a pomagaće mu tim-menadžer Dušan Kecman. Takođe, Matović bi trebalo da bude i deo stručnog štaba koji će oformiti Nenad Čanak.


Partizan u regionalnoj ligi ima skor 5-6, a poslednji poraz je došao protiv Cedevite u hali "Aleksandar Nikolić" tokom kog su i navijači na tribinama "zatražili" odlazak Miroslava Nikolića koji je rekao da je "nije zaslužio prozivke".

U Evrokupu, za koje je Nikolić ponavljao da nije takmičenje od prioriteta i da u njemu želi da pruži šansu mladima, Partizan je ostvario svega jednu pobedu u sedam mečeva.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Boris kovacevic

Mogu li ja biti trener.idemooooo.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC