• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Todorić "prekomandovan", vraća se Lončar?

Autor mondo.rs

Dugogodišnji sportski direktor KK Partizan ubuduće će biti savjetnik predsjednika Ostoje Mijailovića, a na njegovoj dosadašnjoj poziciji se traži zamjena.

 KK Partizan - Todorić "prekomandovan", vraća se Lončar? Izvor: MN PRESS

Predsjednik Partizana Ostoja Mijailović saopštio je na konferenciji za novinare u četvrtak ijvest o jednoj od krupnijih promjena koje su se desile u klubu posljednjih godina, pa i decenija.

Dragan Todorić (63), čovjek koji je kao igrač i kasnije na različitim funkcijama učestvovao u osvajanju svih trofeja KK Partizan, više neće biti sportski direktor!

"Ovo ne treba da se tumači kao smjena. On je danas postavljen za mog ličnog savjetnika i jednog od najbližih saradnika. Osobu sa toliko iskustva je teško naći i Todorić će ostati u klubu, nadam se i poslije odlaska u penziju. Mjesto sportskog direktora sada je upražnjeno i želim da ga popuni mlad, energičan čovjek, bivši sportista. Pregovaramo sa više ljudi, jer želimo da pronađemo najbolje rješenje za Partizan", rekao je Mijailović.

"Večernje novosti" ranije u četvrtak su objavile da je glavni kandidat za poziciju sportskog direktora Nikola Lončar, član ekipe Partizana koja je 1992. godine u Istanbulu postala šampion Evrope i nekadašnji reprezentativac.

Lončar je trenutno prvi čovjek kragujevačkog KKK Radnički, koji se takmiči u Košarkaškoj ligi Srbije, a godinama radi kao komentator košarkaških utakmica na jednom španskom TV kanalu.

Na prvoj stolici do zapisničkog stola, koja je godinama bila rezervisana za Todorića, ubuduće će na utakmicama sjediti tim menadžer Dušan Kecman.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC