• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejmar dao dva gola, dva namjestio

Autor mondo.rs

Brazilac je zbog porodičnih razloga morao da ode u domovinu, ali je stigao nazad u Francusku i već u subotu bio najbolji u timu.

Kao da je bio odlučan da se iskupi za kratko odsustvo, Nejmar je ponovo zadužio svoj dres Pari Sen Žermena i poslije nekoliko dana u Brazilu pokazao da ga nisu poremetili dugi letovi i nekoliko dana van ekipe.

Štaviše!

Najbolji igrač Parižana postigao je ove subote dva gola, u 4. i 76. minutu i asistirao Kilijanu Embapeu (17') i Edinsonu Kavaniju (75') na gostovanju u Renu, gdje je njegov tim zadržao devet poena prednosti u odnosu na Monako.

REN - PSŽ 1:4 (0:2)

Isključenje štopera gostiju Presnela Kimbempea u 89. minutu nije imalo uticaja na ishod, jer rezervista domaćih Vahbi Hazri ionako nije iskoristio jedanaesterac u 90. minutu. Jedini pogodak za domaće postigao je Firmin Mubele, u 53. minutu, neposredno prije nego što je i Ren ostao sa igračem manje.


PSŽ ove sezone igra očekivano dobro u Francuskoj, pa je u dosadašnjih 18 utakmica ostvario 15 pobjeda uz jedan poraz. Takav start sezone omogućio je ekipi Unai Emerija i dalje mirno vođstvo u odnosu na branioca titule, drugoplasirani Monako.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC