• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

„Duletova tužba je giljotina da padne glava“

Autor mondo.ba

Kapiten košarkaša Partizana iz osamdesetih godina prošlog vijeka Goran Grbović kritikovao je bivšeg trenera i predsjednika crno-bijelih Duška Vujoševića zbog blokade beogradskog kluba izazvanim neisplaćenim dugovanjima.

 oran Grbović, Duško Vujošević, KK Partizan Izvor: MN PRESS

Selektor Bosne i Hercegovine Duško Vujošević je dobio spor sa Partizanom oko isplate 113.000 evra dugovanja i kako je nešto ranije istakao prvi čovjek kluba Ostoja Mijailović, blokirao rad crno-bijelima.

Reakciju na cijeli slučaj imao je i Goran Grbović, nekadašnji kapiten Partizana u izjavi za list „Blic“.

„Duletova tužba je puštanje giljotine da se odseče glava. Njegov trud je mnogo veći od 113.000 ili od 513.000 evra... Deset puta je veći zbog onoga što je uradio za Partizan, ma stotinu puta. Koliko je samo igrača stvorio, njegovi časovi ljubavi, toliko svega... Ako je to samo 113.000, pa platiće Partizan to, ali nemojmo da budemo licemjeri, da svi peremo ruke sa „‘a sam bio trener, on je bio sportski, a onaj poslovni direktor, ovo je predsednik‘...“. Nemojte, molim vas. To nije istina. Želio si da budeš sve, da budeš pokret, a jedan je bio Marlon Brando, zbog koga je nastao rokenrol“, izjavio je Grbović i nastavio:

„Nemoj da izigravaš Če Gevaru, pa kažeš ‚bio sam samo običan trener i pošteno sam zaradio svoj novac‘. Bio si sve u klubu, dragi Dule. I zaslužio si da budeš sve jer je bilo toliko nesposobnih ljudi oko tebe, koji ništa nisu radili i koji su ti na kraju zabili nož u leđa. Dule je s pravom ljut. Dvije godine niko iz Partizana nije razgovarao s njim“.

Goran Grbović
Izvor: MN PRESS

Grbović naravno ne spori da dug prema Vujoševiću mora da se plati...

„Ako 113.000 evra košta da se izbriše tvoja istorija, nama partizanovcima će biti krivo, oni drugi će se radovati. Neće to oni obrisati, oni koji su ti zabili nož u leđa. On je čovjek izgubio zdravlje zbog Partizana i Partizan svakako treba da ga isplati. Ne mogu da stupim u kontakt sa Duletom, da razgovaramo, jer nisam ništa u klubu. Predsjednik Ostoja bi sigurno mogao da se dogovori. Da neće možda da to uradi Todorić, bivši sportski direktor, ili Šilobad, ili bivši predsjednik Danilović? Pa neće, otuda i raskol. Odatle su poispadali iz džepova, sve one sjecikese, Kecmani, tašte, žene... Kada ide glavni trener, idu svi pomoćnici...“, podvukao je između ostalog Grbović u intervjuu za beogradski list.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC