Lepotica razbesnela mame!

Autor:

Šta vi vidite na ovoj slici, devojčicu koja se zabavlja sa mamom, ili mamu koja dovodi dete u opasnost?

0
A- A A+

Krisi Tejgen objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj se vidi kako se u parkiću sa ćerkicom Lunom spušta niz tobogan.

Radi dakle, ono što skoro svako od nas radi ili je radio sa svojom decom, i ono što su sa nama radili naši roditelji...

weeeee are very skeptical of slides right now

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Kad, eto ih gnevne majke s društvenih mreža: "tako možeš detetu da slomiš noge", "znam dve mame čija su deca tako slomila noge"... I tako redom.

I naravno, postoji rizik od toga, ako ste dovoljno neoprezni i dozvolite da detetu noge zapnu o ivice tobogana kad vi celom težinom poletite niz tobogan. Ali, stvarno... Rizici su na sve strane.

Krisi je ovim zabrinutim mamama i odgovorila, baš kako treba: "Žao mi je što mi ovo niste rekle ranije, jer su joj noge slomljene. Obe. I noge svih iz parkića koji su to videli. Puno slomljenih nogu na sve strane... Razvedrite se, mame, ova fotografija je uhvatila sekundu, trenutak u kojem je stavljam u krilo."

A posle njenog odgovora, javili su se i oni razumniji korisnici drušvenih mreža: "Ostavite ženu na miru, ovo je samo divna slika mame i ćerke koje se lepo zabavljaju", "Ja sam slomio nogu hodajući, je l' to znači da nikad više ne bi trebalo da hodam?"

Ostale vijesti