• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kecman pojačao Borac

Autor mondo.ba

Banjalučani angažovali novog centra.

Košarkaški klub Borac iz Banjaluke dogovorio je saradnju sa Jovicom Kecmanom, iskusnim 29-godišnjim centrom, koji je do sada nastupao za Bihać.

Iskustvo Kecmana (2.05m) mnogo će značiti Banjalučanima ispod koša, prije svega što se radi o igraču koji je znao da osvaja trofeje.

"KK Borac danas je potpisao ugovor o saradnji sa centrom Jovicom Kecmanom (1988. godište), koji u Borac dolazi iz redova Bihaća (A2 liga FBiH). Prethodno je nosio dres bijeljinskog Radnika, sa kojim je dva puta (2014/15 i 2016/17) osvajao titulu šampiona Republike Srpske. Jedno vrijeme Kecman je igrao i za bijeljinsku Budućnost, dok je boje Radnika branio i u Ligi BiH", saopštio je banjalučki klub.

Borac će tako u drugi dio sezone u Prvoj ligi Republike Srpske ući jači za "peticu", koji se već priključio saigračima i odradio prve treninge.

"Crveno-plavi" nakon jesenjeg dijela sezone zauzimaju drugu poziciji sa 10 pobjeda i samo jednim porazom, te za liderom Leotarom, koji ima maksimalnih 11 pobjeda, zaostaju samo bod, pa ih u nastavku prvenstva očekuje velika borba za šampionsku titulu i plasman u Ligu BiH.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC