• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidjećeš šta će da ti urade cionisti! Potpuni skandal u Evroligi: "Ja sam Ergin Ataman, ne možeš mi ništa"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Panatinaikosa održao burnu konferenciju za novinare poslije haosa!

 Ergin Ataman nakon meča Panatinaikos - Makabi Izvor: Eurohoops.net

Evroligaška plej-of serija Panatinaikos - Makabi postala je pravi "rat". Ne samo da sve pršti u toku igre i ne da je na parketu sve došlo do ivice tuče, već su se članovi dva tima i dvije delegacije zaista umalo potukli u hodniku dvorane OAKA u četvrtak uveče.

Nakon haosa u čijem je središtu bio Matijas Lesor, trener Panatinaikosa Ergin Ataman održao je burnu konferenciju za novinare - udario je po Evroligi i otkrio da mu je ozbiljno prećeno iz svlačionice Makabija.

"Čudno mi je da jedna od najvećih organizacija, Evroliga, koju sam uvijek štitio iznosi takve stavove protiv mene, da sam naštetio imidžu Evrolige. Veoma mi je to čudno. Ako sam nešto pogriješio - OK", rekao je Ataman.

"Ako sam uradio nešto pogrešno, poput priče o sudijama, postoji pravilnik prema kome me kažnjavate. Ali zašto iznosite takva saopštenja o meni? Zašto provocirate ljude protiv mene? Šta se dogodilo? Kada sam išao u svlačionicu, neko iz svlačionice Makabija, rekao mi je 'Vidjećeš u Izraelu, vidjećeš šta će cionisti da ti urade' Nisam vidio ko je to, nije imao akreditaciju", u dahu je dodao, pa zaključio ovim riječima: "Ja sam Ergin Ataman, ja sam trener Panatinaikosa, ja sam selektor reprezentacije Turske i turski državljanin. Ne možete mi ništa."

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Serija Makabija i Panatinaikosa se zbog rata Izraeala i Hamasa seli u Beograd, a ne u Tel Aviv. Naredne dvije utakmice biće odigrane u hali "Aleksandar Nikolić", u utorak i četvrtak, pred praznim tribinama, ali izvjesno uz borbu "na nož" na parketu.

(MONDO - M. Š.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC