• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ergin Ataman u klinču sa Argentincem zbog Luke Vildoze: Turčin odgovorio na izjavu iz NBA lige!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ergin Ataman reagovao je na izjavu Pabla Priđonija o Luki Vildozi.

 ergin ataman o luki vildozi i pablu pridjoniju Izvor: Michele Nucci/IPA Sport / ipa-ag / imago sportfotodienst / Profimedia

Ergin Ataman prije nekoliko dana napao je Luku Vildozu. Bio je nezadovoljan partijom argentinskog plejmejkera i tom prilikom ga je isprozivao u javnosti. Između ostalog je rekao da "igrači poput Vildoze ne mogu sebi da dozvole toliko da šutiraju i da se poslije žale što ne igraju u Evroligi". Iznervirao ga je loš šut nekadašnjeg igrača Crvene zvezde (1/7 iz igre).

Poslije te izjave javio se selektor Argentine Pablo Priđoni, koji trenutno radi u Minesoti, i stao je u odbranu svog sunarodnika. Nije bilo potrebno mnogo da mu turski stručnjak odgovori. "Takve stvari se ponekad dešavaju u klubovima, to je između mene, igrača i kluba i to je normalno. Bar iz mog ugla, nema problema. Ne radimo svoj posao za svlačionicu, već za navijače, svi moraju da pokažu dozu odgovornosti. Ne samo za trenera ili klub, nego i za svoju karijeri", počeo je Ataman.

Onda je spomenuo Priđonija. "Meni je čudno što je neka druga osoba, koja je počela tek trenersku karijeru, pokušala da se uključi u cijelu ovu situaciju. Smatram da je NBA preozbiljna organizacija i neću mu odgovoriti."

Nije se tu zaustavio, iako je djelovalo da hoće. "NBA mora da reaguje zbog svog trenera, da se ne miješa u posao drugih klubova, prvi put u životu sam vidio da se neko iz NBA miješa u takve stvari. Svi treba da budu fokusirani na svoj klub, ja znam šta radim. Idemo u plej-of sa druge pozicije, hoćemo na fajnal-for i želimo da se borimo za titulu. To je naš posao, a ne posao nekog bivšeg igrača koji je pomoćnik u tamo nekom NBA timu", zaključio je Ataman.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:23
Ergin Ataman napušta teren sa 36 sekundi do kraja utakmice
Izvor: Tweet/BasketNews
Izvor: Tweet/BasketNews

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC