• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konte savetuje Moratu: Sine, zaboravi tu glupost

Autor mondo.rs

"Očinski" i "trenerski" savet Antonija Kontea svom najboljem napadaču.

Alvaro Morata je u golgeterskoj krizi, a to se poprilično odrazilo i na Čelsi.

Španski napadač odlično je počeo sezonu na "Stamford bridžu", ali povreda i gust raspored oko praznika, na šta nije navikao Morata, uticali su na to da skupo plaćeni napadač ne pruža partije kojima je brzo kupio navijače Čelsija.

Protiv Arsenala je promašio četiri zicera, pa nije ušao u praktično nijednu šansu protiv istog protivnika, da bi "nulu" pisao i u nastupima protiv Lestera i Noriča.


Upravo protiv člana Čempionšipa se videlo koliko mu je stalo da dođe do gola koji bi mu vratio samopouzdanje, a u silnoj želji da se dokaže - dobio je dva brza žuta kartona: jedan za simuliranje, mada se o tome da diskutovati, a drugi zbog prigovora.

Antonio Konte ga nema na raspolaganju za meč protiv Brajtona ovog vikenda, ali je zato konferenciju za medije iskoristio da mu pošalje "očinski" i "trenerski" savet.

"On mora da prevaziiđe taj problem zato što je to glup problem. Prava glupost. Njegov trener mu veruje, njegovi saigrači mu veruju, a veruju mu i navijači. Mora da nauči da ide dalje i to ostavi iza sebe", kazao je Konte koji je i insistirao na dovođenju Španca.


U prethodnom meču startovao je Batšuaji, koji takođe nije u golgeterskoj formi, a suspenzija Morate, odnosno povreda Čelsijeve mete Kerola, možda su ga i sačuvali na "Bridžu".

"Želim samo da pričam o svojim igračima. Morata i Batšuaji imaju različite karakteristike, a ja ne bih o karakteristikama drugih igrača", naveo je Antonio Konte koji na osnovu igrača sa kojima se Čelsi povezuje u ovom prelaznom roku - želi fudbalera koji dobro igra glavom.

Osim Endija Kerola, za koga je Čelsi navodno želeo da isplati čak 30 miliona funti (!!!) dok nije došlo do (nove) povrede, "plavci" se ponovo "raspituju za zdravlje" Fernanda Ljorentea koji je letos izabrao Totenhem, odnosno poptuno neočekivano Pitera Krauča koji je u veteranskim danima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC