• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Lakat nije dobro!

Srpski teniser eliminisan je u osmini finala Australijan Opena, ali mnogo veća briga od toga je bol koji još osjeća poslije šestomjesečne pauze

Novak Đoković završio je učesšće na Australijan Openu, pošto ga je u osmini finala pobijedio teniser iz Južne Koreje Hjeon Čung u tri seta.

Ono što mnogo više brine od eliminacije je Novakova izjava da je tokom meča imao jake bolove u laktu i da je situacija veoma ozbiljna.

"Nije dobro, situacija je veoma ozbiljna. Osjetio sam bolove krajem prvog seta i sa borio sam se sa time do kraja meča. Nije bilo toliko strašno da bih prekinuo meč, ali nisam mogao zbog toga da serviram najjače, što je uticalo na igru protiv igrača koji ima odličan ritern... Nadao sam se da ću moći da izdržim cijeli turnir", naveo je Đoković na konferenciji za novinare poslije meča.

Srpski teniser možda će morati na novu pauzu.

"Sad ponovo moram na snimanje, da sačekam rezultate, pa u dogovoru sa mojim timom vidim šta ću dalje", rekao je Đoković, koji je poslije prvog seta bio primoran da zatraži medicinski tajm-aut.

On je zbog povrede lakta pauzirao šest mjeseci, odnosno od Vimbldona prošle godine, kada je u četvrtfinalu predao meč Tomašu Berdihu. Povratak na teren najavio je uoči nove godine na egzibiciji u Abu Dabiju, potom je trebalo da nastupi na turniru u Dohi, ali je promijenio plan, jer nije bio u potpunosti spreman.

Prvi takmičarski meč odigrao je na Australijan Openu, kada je u prvom kolu pobijedio Donalda Janga.

"Ipak, ne bih da pričam sada o svojoj povredi i gurnem u drugi plan veliku i zasluženu pobjedu i pažnju koju zaslužuje. Bio je nevjerovatan, bio je bolji i zaslužio je pobjedu. Pronalazio je rješenja za svaki moj udarac. Bio je kao zid", istakao je Đoković.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Misirac

Kad si znao što si išao "u svatove"!!!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC