"KRIV SAM": Glumica objavila snimak nesreće

Autor:

Glumica Uma Turman objavila snimak nesreće na snimanju filma "Kill Bill". Oglasio se i Kventin Tarantino

Glumica Uma Turman je pre nekoliko dana u intervjuu "Njujork Tajmsu" pričala o jezivim susretima s Harvijem Vajnstinom i nesreći koju je doživela na snimanju filma "Kill Bill".

Reč je o sceni u plavom kabrioletu, ili, prema rečima Ume Turman "smrtonosnoj zamci".

"Pokušao je da me ubije"

"'Automobil je u redu - vozi pravo, nagazi 40 milja na sat inače ti kosa neće vijoriti, a onda ću te naterati ponovo da snimaš scenu', rekao mi je Tarantino tad. Sedište nije bilo zašrafljeno kako treba, put je bio peščan i ja sam udarila u drvo. Zadobila sam povrede vrata, zeznula kolena, volan mi se nabio u stomak pri sudari i sećam se da sam pomislila kako nikada više neću hodati", rekla je Uma i dodala da se posvađala s Tarantinom nakon toga, a onda objavila i snimak nesreće.

Jeziva tajna Petparačkih priča

Glumica i reditelj su se pomirili, on joj je čak pronašao i snimak na kojem je zabeležena nesreća, a koju su producenti Mirama, na čelu s Harvijem Vajsntinom, krili 15 godina.

Sada se oglasio Tarantino i nesreću opisao kao "najveću grešku svog života".

"Dugo smo pričali o svemu što Uma planira da uradi, kako će podeliti priču o Vajstinu, kako će razjasniti nesreću na snimanju filma", rekao je Tarantino prenosi "Dejli Mejl". "Dobio sam mnogo negativnih komentara nakon objavljivanja njenog članka, ali i neka. Kriv sam jer sam pogrešio, ali pre nje, ja sam vozio kola, prešao istu rutu i rekao joj 'biće OK, put je prav, biće OK, sigurna si. Ali, nije bila. Pogrešio sam, nisam je naterao da uđe u kola, ali sam znao da sam samo ja kriv, jer mi je verovala", ispričao je Tarantino i dodao da u prvi mah nije bio svestan šta se događa.

"Snimali smo, u tom trenutku se ona slupala, u prvi mah nismo bili svesni šta se dešava. Kada su je odvezli u bolnicu osetio sam bol zbog svega što se desilo. Gledajući kako se bori da zadrži volan, sećajući se kako sam joj tupio da je sve sigurno, da ona to može... Srce mi se slomilo - osim toga što je ova nesreća najveća greška u mojoj karijeri, ona je i najveća greška mog života".

Tagovi:

Ostale vijesti