BLAM: S kim si ti onda bila?!

Autor:

Britanska pevačica koja je nadugačko i naširoko pričala o krahu veze s Bruklinom Bekamom, zapravo nije bila u vezi s njim!

0
A- A A+

Britanska pevačica Talija Storm popularnija je na Ostrvu zbog trača da je bila u vezi sa sinom Dejvida i Viktorije Bekam, nego po pesmama, a nedavno je, najavljujući učešće u jednom rijalitiju, izjavila da ga je konačno prebolela.

"Trebalo mi je tri godine, puno je pesama nastalo u tom periodu"… ovako je Talija pričala Dejli Mejlu pre nego što će pristati da učestvuje u rijalitiju "Celebs go dating".

"Njegov tata ga je dovozio kod mene"

Pevačica je "Dejli Mejlu" ispričala detalje veze: "Dolazio je na moje nastupe, ali nije želeo da ga neko vidi. Nismo želeli da se piše i priča o nama. Provodili smo puno vremena zajedno. Njegov tata ga je dovozio do mene, ja sam išla kod njega..."

Sve bi bilo u redu da fanovi Bruklina Bekama nisu direktno njemu postavili pitanje da li je istina da je bio u vezi s njom.

"Prvo, morate da znate da ja ne lažem", rekao je Bekam na Insta live-u, a onda upitao "Ko je ona?!".

Naravno, fanovima nije trebalo dugo da ovu nazovu lažljivicom, ali ni da se upitaju "s kim je ona bila godinu i po dana u vezi?!".

Ostale vijesti