Šta bismo mi bez nje?

Autor:

Verovatno nastavili da vodimo svoje živote, ali bi nam falila ova "loša devojka" sa Barbadosa

0
A- A A+

Danas slavimo Rijanin rođendan! Zanosna pevačica sa Barbadosa je napunila 30 godina, a iza sebe ima mnogo uspeha i podviga kojima može da se pohvali.

Od kada je 2005. godine objavila svoj prvi album "Music of the Sun", a onda "razvalila" top liste 2007. godine nakon objavljivanja albuma "Good girl gone bad" (svi se sećamo hit pesme "Umrella"), Rijana se ne zaustavlja i do sada je prodala više od 40 miliona albuma širom sveta, a njeno bogatstvo se procenjuje na oko 230 miliona dolara.

Pre nego što je postala poznata, prodavala je odeću pored ulice sa svojim ocem koji je bio zavisnik od "kreka" i nasilnik u porodici. Pevačica je o tome otvoreno govorila kod Opre Vinfri 2012. godine nakon što se dogodio incident sa bivšim dečkom Krisom Braunom koji ju je brutalno pretukao. Rijana je tada istakla da je morala da oprosti ocu za sve kako bi mogla da oprosti i Krisu, i tako nastavi dalje sa svojim životom.

"Udario sam je, pljuvala je krv..." (VIDEO)

Nakon turbulentne veze sa Krisom, zabavljala se sa bejzbol igračem Metom Kempom i reperom Drejkom, a trenutno je u srećnoj vezi sa bogatim biznismenom Hasanom Džamilom.

U 2017. ona je bila poznata ličnost koja je imala najviše uticaja na stil "običnih" žena širom sveta, a ni u jednom trenutku se nije obazirala na zlurade komentare da je "debela" i da ima "višak kilograma", već je ponosno isticala svoje obline.

"Loša devojka" je postala debela (FOTO)

S obzirom na to da je najveća zvezda sa Barbadosa, ne čudi što su u jednom trenutku odlučili i ulicu da nazovu po njoj, pa ako ikada odete tamo (ili ste već bili) možete nabasati na "Rihanna Drive"!

Pošto je toliko toga stigla da uradi za sve ove godine, podsetićemo vas samo na još nekoliko stvari - prošlog februara je bila počasni gosta Harvarda i imenovana "humanitarcem godine", ima svoju liniju kozmetike i odeće, a modne trendove postavlja smelo i gde god da se pojavi.

Ostale vijesti