• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda i Gasprom - do 2020!

Autor mondo.rs

Crveno-beli produžili saradnju sa ruskom kompanijom. Nezvanično, zarađivaće četiri miliona godišnje.

 Zvezda i Gasprom - do 2020! Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Crvena zvezda i "Gasprom njeft" nastavljaju zajedno.

Na sastanku rukovodstva te kompanije i rukovodstva crveno-belih ozvaničen je njihov novi ugovor, koji će trajati do 2020. godine.

Nezvanično, Zvezda će godišnje zarađivati četiri miliona evra.

U klupskom saopštenju navedeno je...

"Ugovor su potpisali predsednik Upravnog odbora, generalni direktor JAD 'Gasprom njeft' Aleksandar Djukov i predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović, u prisustvu generalnog direktora Naftne industrije Srbije Kirila Tjurdenjeva, generalnog direktora našeg kluba Zvezdana Terzića i ministra energetike u Vladi Republike Srbije Aleksandra Antića".

"Mi podržavamo klub već mnogo godina, a takođe aktivno doprinosimo vaspitanju mladih talenata za srpski fudbal. FK Crvena zvezda daje odlične sportske rezultate, kako u nacionalnom prvenstvu, tako i na evropskoj sceni. Sklapanje novog sporazuma je sasvim logičan nastavak naše saradnje sa klubom", rekao je predsednik Upravnog odbora, generalni direktor JAD "Gasprom njeft" Aleksandar Djukov.

Predsednik Zvezde Svetozar Mijailović se zahvalio kompaniji "Gasprom njeft" za poverenje koje ona nastavlja da ukazuje klubu.

"Iza nas je osam godina uspešnog rada, a sada smo obezbedili i punih deset godina saradnje. Kompanija 'Gasprom njeft' je bila zajedno sa klubom u za njega najteža vremena i sada je sa nama, kada se u punom sjaju vraćamo na evropsku arenu. Verujem da će naša saradnja, kao i ranije, jačati iz godine u godinu i mi ćemo nastaviti zajedno da radimo na realizaciji mnogobrojnih projekata na obostranu korist. Ovo je odlična vest ne samo za našu višemilionsku armiju navijača, već i za srpski sport u celini", izjavio je posle potpisivanja ugovora Svetozar Mijailović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC