• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lijepa teniserka iz Italije iznenada otišla u penziju!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Italijanska teniserka Kamila Đorđi otišla je u penziju, a da to nikome nije rekla.

 kamila djordji otisla u penziju Izvor: Printscreen/Instagram/Camila Giorgi Official

Kamila Đorđi otišla je u penziju, tiho i bez pompe. Italijanska teniserka je sa samo 32 godine riješila da ostavi reket. Uradila je to u potpunoj tišini. Nije bilo oproštajnog meča, intervjua, izjave ili bilo čega takvog. Sasvim slučajno je na zvaničnom sajtu Međunarodne agencije za integritet tenisa (ITIA) saopšteno da se povukla.

Na spomenutom portalu stoji da je Kamila otišla u penziju juče, 7. maja i to je to. Ne navode se nikakvi razlozi za ovakvu odluku. Njena odluka je iznenadila mnoge, posebno zbog činjenice da je prije samo dva mjeseca igrala na turniru u Majamiju i da je tamo prošla prvo kolo, pa onda ubjedljivo izgubila od Ige Švjontek (6:1, 6:1). Da li je razlog povreda ili nešto drugo, vjerovatno će uskoro da bude poznato.

U karijeri je Kamila osvojila četiri titule i najbolji rang bila joj je 26. pozicija na WTA rang listi. Najveći uspjeh na grend slemovima je plasman u četvrtfinale Vimbldona 2018. godine i tada je izgubila od Serene Vilijams poslije osvojenog prvog seta (3:6, 6:3, 6:4).

U javnosti je mnogo poznatija po "vrelim" fotografijama i objavama na društvenim mrežama nego po samom uspjehu na terenu. Njene slike često su bile u centru pažnje, pa su je mnogi smatrali jednom od najljepših teniserki.

Što se tiče privatnog života, trenirao ju je njen otac Serđo, ima starijeg brata Leandra, mlađeg brata Amadeusa i njihov život obilježila je porodična tragedija. Sestra Antonela je 2011. godine poginula u saobraćajnoj nesreći u Parizu. Vjerovatno je zbog toga na Rolan Garosu igrala samo jednom i to 2022. godine kada je došla do osmine finala.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:14
Novak Djokovic na nastupu Severine
Izvor: Instagram/cultureclubrevelin
Izvor: Instagram/cultureclubrevelin

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC