• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Špagete sa tunjevinom: Brz i lagan ručak

Autor mondo.ba

Za zaposlene domaćice evo jednog jednostavnog ručka koji se sprema za čas, a fantastičnog je ukusa!

Sastojci

250 grama špageta

1 veća konzerva tunjevine u komadima

1 dl maslinovog ulja

1 čen bijelog luka

so

biber

Priprema 

Špagete skuvati u posoljenoj vodi da budu al dente. Pasta nikako ne smije da bude prekuvana, već “al dente”, kako bi Italijani rekli. To znači da je rezanac skuvan, ali još uvijek žilav pod zubima. Ako niste znali: slabije kuvana tjestenina se lakše vari! U dubljoj tavi zagrijati ulje i dodati sjeckan bijeli luk da požuti, pa ga izvaditi, dodati tunjevinu i procijeđene špagete, sve dobro sjediniti i to je to, piše Žena blic.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop