• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger: Ovo nam je trebalo poslije noćne more

Menadžer Arsenala Arsen Venger bio je prezadovoljan pobjedom nad Milanom u prvoj utakmici osmine finala Lige Evrope.

 Arsen Venger poslije pobjede Milan - Arsenal 0-2 Izvor: MN PRESS

"Tobdžije" su u četvrtak uveče zabilježile pobjedu na "San Siru" i napravile veliki korak ka plasmanu među osam najboljih u drugom po jačini evropskom takmičenju.

Do važnog trijumfa, goste iz Londona vodili su Henrik Mktarijan i Aron Remzi, kojima je oba puta aistent bio Mesut Ozil.

"Ovo nam je baš trebalo. Važna pobjeda za nas nakon nedelje koja je bila noćna mora. Stigli smo do važne pobjede, ali još ništa nije gotovo. Moramo da završimo posao kod kuće. Zadovoljan sam zalaganjem i reakcijom svojih igrača“, rekao je francuski stručnjak koji još nije zaboravio poraz od Brajtona u kupu.

"Kada igrate sredinom sedmice kup utakmicu teško se oporaviti u samo nekoliko dana. To je situacija kao u boksu, kada je bokser u nokdaunu. Nemate vremena da reagujete, na koljenima ste, ali morate da uzvratite. Moraš da pokažeš ponos i želju da dokažeš kvalitet“, istakao je Venger.

Oba gola Arsenal je protiv Milana postigao u prvom poluvremenu, prvo je pogodio Mkhtarijan uz malu pomoć Bonućija, a potom je Ramzi u sudijskoj nadoknadi donio "tobdžijama“ prednost od 2:0 koju su znali da sačuvaju do kraja.

"Nismo smjeli da rizikujemo, ali nismo smjeli ni da budemo previše oprezni jer bismo izgubili tečnost igre. Mislim da smo se dobro branili i prilagođavali do kraja utakmice“, rekao je Venger.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC