• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedović pogađao dok nije pao rekord!

Autor mondo.rs

Srpski internacionalac postigao šest od čak 20 trojki svog tima!

 Nedović pogađao dok nije pao rekord! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Nemanja Nedović najavljivao je pre nedavnog dolaska u Beograd da se raduje nastupu u "Pioniru" i da je spreman da pokaže koliko je sada značajniji za Unikahu, koliko je napredovao kao igrač, kao lider...

Bolest ga je te večeri sprečila da nastupi pred Zvezdinom publikom, a ove noći nagovestio je za šta su ostali uskraćeni ljubitelji košarke u Srbiji.

U pobedi Unikahe protiv San Sebastijana (114:88), Nedović je postigao 32 poena, uz pet asistencija i sjajan indeks korisnosti 37. Ipak, to nisu cifre zbog kojih će i on i Malaga pamtiti ovo veče.

Nedović je postigao šest od čak 20 trojki svog tima, kojima je ekipa Đoana Plaze oborila klupski rekord u broju pogodaka za tri poena. Unikaha je tako zastala na samo jednoj trojci manje od apsolutnog rekorda Španije, koji od aprila 2016. "drži" Valensija sa 21 trojkom.

Za takav šuterski učinak Nedoviću je bilo potrebno devet šuteva za tri, a u trojkaškoj klinici pridružili su mu se i Sasu Salin sa četiri hica, Alberto Dijaz sa 3, Dani Dijez sa dve, kao i Dragan Milosavljević (8 poena), Džef Bruks i Rej Mekalum sa po jednim pogotkom.

Unikaha je ubedljivim trijumfom ostvarila 14. pobedu i sada ima jednu manje od Barselone, Valensije i Baskonije, koje su sa skorom 15-7 raspoređene od drugog do četvrtog mesta.

Dok je Plazin tim rešetao, u prvom planu je bio "El Klasiko", u kojem je Barsa Svetislava Pešića nadigrala i ubedljivo pobedila Real.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC