• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zvezda ima najbolje desno krilo u državi..."

"Ako ne i među pet najboljih u Evropi".

 Macva-Crvena-zvezda-Kup-Srbije-i-Superliga. Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Dolazak Crvene zvezde u Šabac izaziva veliko interesovanje lokalnog stanovništva. Biće to prvi put od 1969. da crveno-beli igraju takmičarsku utakmicu protiv Mačve u gostima, a odigraće ih dve u samo četiri dana.

Prvo u četvrtfinalu Kupa Srbije (sreda, 15.30), zatim i u 28. kolu Superlige (nedelja 17.00).

Pored trenera Dragana Aničića, na konferenciji za medije domaćeg tima o predstojećim duelima govorili su igrači Nenad Gavrić i Marko Jevtić.

Gavrić je kao bivši član crveno-belih dobro upoznat sa kvalitetom rivala.


"Očekuje nas fudbalski spektal u Šapcu pred, siguran sam, prepunim tribinama. Nadam se da ćemo bar u jednom od ova dva susreta izaći kao pobednici. Budućem šampionu se nikada ne preti, u svojim redovima imaju najbolje desno krilo u državi, ako ne i u Evropi među pet igrača na toj poziciji, našeg Šapčanina - Slavoljuba Srnića. Predvođeni su odličnim trenerom Milojevićem koji je Zvezdu vratio gde joj je mesto. Postoji mogućnost da Kup utakmicu reše i penali ukoliko rezultat bude nerešen, tako da nas sve sigurno očekuje uzbudljiva utakmica i pozivam navijače da nam pruže podršku u što većem broju. Svi znaju da sam veliki zvezdaš, ali sada je crveno-crno moja boja, tako da ću pružiti svoj maksimum kako bi Mačva izašla kao pobednik", naglasio je Gavrić.

Marko Jevtović je bio akter jesenjeg duela u Beogradu, kada je Zvezda slavila 4:0.

"Sigurno je da ćemo u suretima sa liderom na tabeli dati svoj maksimum kako bi pokušali da ostvarimo dobar rezultat. Potrudićemo se svi da Zvezda ne ode sa pobedom iz Šapca. Ja imam iskuskustvo sa 'Marakane', osećaj je bio izvanredan, ali verujem da ćemo na domaćem terenu uz, siguran sam brojnu podršku šabačke publike, biti znatno sigurniji i spremni da se na kvalitetan način suprostavimo trenutno najboljoj ekipi u Srbiji“, rekao je Jevtić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC